| foarteanonim a întrebat:

La cati ani v-ati inceput viata sexuala(daca nu ati inceputo la cati ani at vrea)?

Răspuns Câştigător
| IuliaWosster a răspuns:

Bunahappy Eu as incepeao la cati ani simt ca este bine sau ca sunt pregatitahappy de obicei corpul tau este pregatit de la 17 anihappy depinde cum te-ai dezvoltat si inca te dezvoltihappy

15 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

La 16! si nu regret dupa atata timp inca il iubesc pe acel baiat si ma iubeste love struck

| monyk a răspuns:

Buna, inca nu mi-am inceput viata sexuala si nici nu ma grabesc, am timp... vreau sa fie ceva special si sa fie cu un partener care sa merite asta, in care sa am incredere, sa il iubesc si sa ma iubeasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bă, mai întâi zi tu!

| ionutzking a răspuns:

Salut, la 14 ani tu?

| Ana a răspuns:

Ink nu mi-am inceput viata sexuala, oriqum am timp big grin
d la 17 ani incolo happy

| bittersweet a răspuns:

Inca nu mi-am inceput'o... dar nu tin cont de varsta. Pur si simplu inca nu am gasit aceea persoana atat de speciala si pe care sa o iubesc pentru a face pasul acesta.

| Viuvi a răspuns:

Pai dupa cate am aflat, din punct de vedere fizic as putea sa-mi incep viata sexuala de la 17 ani jumate in colo.
Psihic nu stiu cand voi fii pregatita.Asta depinde de la persoana la persoana tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10 ani. A fo minunat!

| alexxxutz a răspuns:

La 16. Mi se pare ok

| andreyboss a răspuns:

Eu am inceputo la 15 ani u?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehhh tinerica la 50 si un pic de ani... eram f rusinoasa asa ca a fost un pic mai greu pana a reusit sa ma dezbrace si sa-mi admire frumos trup ascuns sub rochita de latex in rest a fost totul ca in basmele cu fat frumos

| laramaria a răspuns:

La 19 ani cu persoana la care tin cel mai mult si a fost atat de frumos...

| ada899 a răspuns:

La 14 si nu regrettongue

| amoremioX a răspuns:

Eu am inceput -o acum adica la 18 ani si 6 luni. e devreme e tarziu,, nu stiu,,big grinhee heebatting eyelashes

| Deeds a răspuns:

Fix dupa majorat laughing sincer de abia asteptam dar dupa 18 promisiune!