Salut! Viata sexuala se incepe abia dupa casatorie, dupa varsta de 18 ani! Dumnezeu ne-a lasat ca sa ne iubim, sa fim capabili ca niste oameni rationali sa intemeiem o familie, sa ne respectam intre noi, sa ne reproducem, nu sa preacurvim non-stop si sa fim desfranati ca niste masini de facut sex, fara niciun pic de sentiment si rusine. Desfranarea este al doilea pacat capital, dupa necredinta in Dumnezeu (Sfanta Treime), dar unii oamenii nu sunt constienti de acest lucru si isi exploateaza peste masura trupurile (sau mai grav in perfecta constiinta de cauza). De asemenea, nu realizeaza ca astfel isi ranesc tot mai mult sufletele si il supara pe Dumnezeu. Sa nu fii desfranat - este a saptea porunca a decalogului, si trebuie respectata cu sfintenie, fiindca este lege de la Creatorul nostru!
El a facut atatea pentru noi! Noi de ce nu putem sa tinem seama de putinul ce ni-l cere?
Este necesar sa ne gandim bine la ceea tot ceea ce facem, deoarece suntem raspunzatori in totalitate de fiecare lucru savarsit. Dumnezeu este omnprezent, si El vede/stie tot ce se intampla cu noi!
Numai bine
Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani, si cel mai potrivit este sa o faci cand te simti pregatit/a. in timpul scolii sau in liceu nu am iesit cu baieti, doar in vacante cand aveam mai mult timp liber si nu aveam de invatat. cred ca adolescentii din ziua dde azi ar trebui sa o lase mai moale cu sexul deoarece este vorba de sanatatea lor si de viitorul de care nu au nici un interes. in loc sa invete le sat gandul la alte prostii si cu timpul isi vor da seama ca au pierdut ani din vaiata ce nu se pot recupera. eu am 25 de ani si nu regret nimic din ce am facut sau nu am putut face.
La 17 ani si 9 luni, pe 8 martie. mie mi se pare varsta cea mai potrivita evident pentru mine, nici prea devreme, nici prea tarziu. imi pare totusi rau ca o bagam in seama pe maica-mea cand ma ameninta ca o sa ma duca la ginecolog, si inainte, si dupa ce mi-am pierdut virginitatea, insa ea nu stia, de parca ar fi afectat-o cu ceva.
Ca sa iti sp eu...st fata si mi-am inceput viata sexuala la 15 an si 2 luni fara sa vreau si fara sa planuiesc asta
s-a intamplat asa fara sa imi dau seama si imi pare rau pentru ca nici nu il cunosteam bine pe acel baiat
eu zic...tre sa iti incepi viata sexuala atunci cand gasesti o persoana care sa te inteleaga cu defectele si calitatile tale de care sa nu iti fie rusine deloc si in care sa ai incredere
nu conteaza varsta poate sa fie si 15 ani poate sa fie si 18-20
asta zic eu...acum faci ce crezi
anonim_4396 întreabă:
OstiSergiu întreabă: