Eu la 16. Cand simte ca isi doreste cu adevarat, cand iubeste persoana de langa ea nespus de mult pentru a nu uita niciodata acel moment frumos din viata ei. Consider ca peste 15 ani jum
Nu mi.am inceput.o dar normal este dupa 17 ani
dar in ziua de azi, unele de 13 -14 ani sunt deja informate de.a binelea, chiar auu incercat sa faca asa ceva
Vârsta recomandată ar fi 17-18 ani. De ce 17-18 ani şi nu mai devreme?
1. Pentru că începerea sexuală de la o vârstă mai fragedă favorizează riscul apariţiei cancerului de col uterin.
2. Pentru că nefiind informată despre riscurile actului sexual neprotejat, poţi contacta o BTS (boală cu transmitere sexuală), sau te poţi alege cu o sarcină nedorită.
3. Pentru că, de asemenea; nefiind informată despre metodele contraceptive, ai putea să foloseşti unele metode ineficiente şi eronate precum: coitus interruptus (metoda coitului întrerupt), metoda calendarului, a temperaturii bazale, etc.
Viaţa sexuală se începe atunci când crezi că eşti destul de pregătită din absolut toate punctele de vedere.
Trebuie să ţii cont de faptul că prezervativul nu trebuie uitat nici măcar o singură dată, pentru că AC(anticoncepţionalele) te feresc de o sarcină nedorită, însă nu şi de o BTS.
De asemenea, trebuie să iei la cunoştinţă şi faptul că pastila de a II-a zi( contracepţia de urgenţă), nu este o soluţie favorabilă, întrucât urmările administrării ei pot fi crunte.
Şi nu în ultimul rând, pentru a evita/atenua durerea la primul contact sexual, este necesar preludiul şi, de ce nu, şi un lubrifiant pe bază de apă, care te ajută şi să previi ruperea prezervativului facilitând actul sexual.
O seară plăcută! Baftă!
Nu poti spune ca este bine sa o incepi candva. O faci cand simti, atata timp cat ai peste 18 ani si stii ce vrei si ai ganduri serioase cu baiatul respectiv... Totusi, mai bine ai incepe dupa ce ai terminat o facultate si esti pe picioarele tale, pentru ca de abia atunci se poate spune cu siguranta ca esti matura si ai idee de ceea ce faci. FUNDA!
Codul penal spune:
Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
dar voi faceti ce vreti
Eu la 15 ani. Adica acum. Nu iti recomand sa o faci cu cineva care nu te iubeste, ci doar te minte. Succes
Am 16 ani si ink nu am de gand sa-mi incep viata sexuala! am inteles ca varsta optima e 18 pentru ca organismul sa aiba timp sa se dezvolte desi in ziua de azi l 20 d'ani esti baba si dk la 11 nu esti babardita nu esti in trend
Eu la 5 ani cu colegu de gradinita a fost super
, o fata trebuie sa inceapa viata sexuasa cand ciripeste pasarica
Astia care isi incep devreme sunt niste fete foarte proaste si o sa devina **** acu o sa imi sara toate fetitele astea in cap
P.S : nu mi-am inceput-o
Lolelasexygagica la 5 ani tiai inceput viata sexulala? doamne unde a ajuns si si lumea asta. acum inteleg dc la diverse intrebari de pe TPU cand vad dat un raspuns de ea mereu e cu emoticu
fata tu nu esti normala asta e clar. o si revenind la intrebare nu nu mi-am inceput viata sexuala si nici n-am degat s-o fac prea devreme
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
anonim_4396 întreabă: