Eu la 15 ani fara 2 saptamanai... adica 14. acum am 16 ani si ink sunt ca acel baiat.ne intelegem perfect. daca nu alegi persoana potrivita o sa regreti chiar daca iti incepi viata sxuala la 20 25 d ani chiar daca la 13 14 15
La 21de ani (adica de curand) si nu regret absolut deloc.
Am vrut sa astept persoana potrivita, ne iubim si el e tot ce am visat!
Cred ca de la 16 ani in sus.bine dar fiecare si'o incepe la cat vrea si la cat simte nevoia. Daca esti pregatit de dinainte, poti sa o faci.
Inca nu am facut pasul asta
Gandind in perspectiva are mai multe dezavantaje decat avantaje.Acum e timpul pentru carti nu pentru prezervative, pilula de a doua zi, teste de sarcina
Pana in 25 la fete. Dupa aia e cam aiurea
La cati ani mi-am inceput viata sexuala? Cred ca, lucrurile facute in pat nu se raspandesc exteriorului. Inca mai puneti intrebari despre perioada la care ar trebui sa va incepeti viata sexuala? Nu exista o perioada anume, exista un moment potrivit.
Eu mi-am inceput`o la 14 ani si nu m-a durut deloc.si afost cu baiatul pe care il iubesc:*
Eu am inceput-o la 19 ani si inca nu eram pregatita am facut-o de dragul lui mai mult era mult de cand eram impreuna...am facut o mare greseala, o regret... e bine sa o faci cand esti pregatita si sigura, si gandeste-te de mai multe ori la consencinte
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Eu am 16 ani si nu mi-am iceput viata sexuala. cel mai bine e atunci cand simti u, cand gasesti pers potrivita si esti sigura ca te iubeste si merita sa te daruiesti lui.si nu prea con varsta, bine nici s incepi de la 12 ani, dp 17 cred ca e ok
E indicat atunci cand esti pregatita si cand ai gasit persoana potrivita, cu care esti sigura ca nu vei regreta niciodata (chiar si daca va despartiti!) ca ai facut acest pas. Oricum, parerea mea este ca ar trebui sa ai macar 16 ani. Eu mi-am inceput-o la 19 ani.
Eu am 18 si jumate si inca nu mi-am inceputo si nu ma grabesc deloc, nu sunt din rominia sunt din Moldova
Daca esti dezvoltat/a atunci poti si la 13 si 14 si 15
daca esti mai nedezvoltata atunci pe la 16 17 ani
depinde cand vrei tu
oricum ma enerveaza uni care vorbesc despre inceperea vieti sexuale mai devreme de parca ai muri
din moment ce sti sa te protejezi nu esti in nici un pericol
bafta
Anonimm144 întreabă: