Eu la 17 ani.doare putin. dar nu la toata lumea e la fel poate pe tine nu te va durea.nu ai de unde sa stii daca nu incerci si app.conteaza foarte mult comunicarea intre voi bafta!
La 19 ani, nu m-a durut dar nici experienta nu a fost buna. Mam lasat oricum de acest sport.
La 16 ani jumatate.
da m-a durut ingrozitorrrr.
nu a fost relaxata.
de frica de atunci n`am mai avut tupeu sa mai incerc.
da nu la toate e la fel
trebuie sa fii relaxata, sa nu te gandesti acolo si crede`ma va fi ok:*
app cati ani ai?
Nu iti voi spune varsta la care mi-am pierdut eu virginitatea pentru mine conteaza ca imi pare rau si ca regret ca am facut pasul asta.De atunci mentionez ca nu am mai incercat si nici nu am de gand.Cat despre tine nu te lua dupa altii ca daca ei zic ca "au facut-o ca trebuie sa o faci si tu etc", ei nu au dreptate. Daca vrei sa faci asta trebuie sa simti, sa fii convinsa si hotarata intr-adevar ca esti pregatita si esti gata sa-ti incepi viata sexuala inclusiv sa-ti pierzi virginitatea.Totul tine de tine.Vezi ca asta implica multe riscuri[sarcina]dar si alte responsabilitati. Daca crezi ca tu esti pregatita sa stii ca poate corpul tau nu este.Vezi sa nu cazi in vreo capcana, sa-i dai baiatului ce-si doreste iar apoi sa te paraseasca.Totusi decizia e a ta.Eu te-as sfatui sa mai astepti pentru ca nu stii ce-ti rezerva viitorul si poate o sa regreti ca mine ceea ce nu-ti doresc.Si totusi daca vrei sa faci pasul asta aveti grija sa va protejati.
PS.Ai grija de tine si de corpul tau.Pa-pa
Nu doare mai foarte tare... daca stai relaxata totu e ok. si sa nu faci prostia altora. daca te-a durut prima oara acum sa iti fie frica sa mai incerci si a2a doara.totu vine de la sine.este un moment placut iti zic. ai grija de tine si faci ce simti u ca e mai bine.nu conteaza parerea altora