Am 15 ani si nu mi-am inceput viata sexuala si nici nu am degand la varsta astaLa 18-19 ani e perfect! Sau chiar si mai tarziu
Encore... daca tu o incurajezi asa pe mumoasa sunt sigura ca o sa rezisteAsta da incurajare
Mumuoasa stai linistitaca o sa reusesti important este sa ai destui baieti cu care sa te joci pentru ca de obicei reletiile fara sex nu dureaza mult(stiu din propria experienta), asa ca incearca sa nu te atasezi de un baiat prea tare ca atunci o sa-ti fie greu sa iti pastrezi eticheta.Multi vor incerca sa te faca sa incerci cu fel de fel de chestii dar fii tare ca nu pierzi nimic
Mumuoasa daca tu prinzi 18 ani virgina insemna ca reusesti o preformanta desi sunt sigur ca nu o sa rezisti
La 13 ani in baia scolii generale . a fost dureros putin prima data mai bine ti`o incepi mai tarziu pe la vreun 18 dar nu chiar ca hanry ))))))))) care creca e pe inverss
U cati ani ai, pui intrebarea pentru ca vrei sa-ti incepi viata sexuala sau din curiozitate , eu am 14 si ink nu mi-am inceput-o, ma gandeam sa mi-o incep pe la 16 dar cine stie, viitorul e imprevizibil, si oricum, asfel de chesti nu se programeaza :p!
Eu am 15 ani si 9 luni si ...sincer intentionez sa mi-a incep
dar...nu am intalnit the perfect guy
Eu am rezistat mai mult decat pisika am ajuns pana la 20 de ani dar nici la mine nu a meritat