| VrRos42 a întrebat:

La ce ajută sexul oral?
Vad multe femei pe tik tok numai despre el vorbesc,iar despre cel normal n-am văzut pe una sa vorbească.
E atat de important pentru ele?
Ba chiar stăteam pe Ome intr-o seara și am făcut cu limba la câteva fete și s-au excitat.
Eu consider ca pentru o femeie e înjositor oralul, o sa spuneți ca am o gândire învechită, dar nu vad rostul sexului oral nici în viața de cuplu.
Chiar o femeie sa linga in cur sau in cuc un bărbat mi se pare foarte înjositor pentru o femeie.
Vouă vă place sa faceți oral?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

laughing Sexul oral nu e obligatoriu.
De fapt nu e obligatoriu nici un fel de sex. Fiecare face doar ce vrea și ce îi place și își găsește un partener/parteneră compatibilă cu el/ea.
Îți vei găsi o parteneră cu aceleași preferințe ca și tine. Nu trebuie să ai dureri de cap din cauza asta.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Unele fac sex oral baietilor ca sa nu dea bani pe pasta de dinti.

| Violleta2022 a răspuns:

Sexul oral area aceeasi importanta atat pentru barbat cat si pentru femeie NUMAI daca amandoi parternerii doresc sa-l practice.
Cand vrei sa primesti sex oral, fii gata sa oferi si tu in acelasi timp, fiindca asa este corect si nromal, ca amandoi sa aveti parte de aceeasi experienta sexuala.

PS Nu stiu ce ai facut tu cu limba le fete, poarte doar ecranul s-a excitatlaughing ca fetele nu se excita asa cuor cum crezi tu! Evident au ras de tine si nici macar nu ti-ai dat seama.

| VrRos42 explică (pentru Violleta2022):

Nu am făcut niciodată oral și nici nu aș face.
Cum aș mai mânca după când știu ca am băgat un vagin în gură

| VrRos42 explică (pentru Violleta2022):

Fetele nu se excita dai de înțeles din mesajul tău.

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos42):

Fetele nu se excita vizual cum se excita baietii, ci cand sunt atinse.

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos42):

Asta pentru ca tu nu stii ca trebuie sa folosesti intotdeauna prezrevativ cand faci sex oral.

| 1997onur a răspuns:

Scârboși ratați oraliști ce se aseamănă se adună

| Octavian81 a răspuns:

Sexul oral poate face parte din preludiu, și ajută la stimularea penisului să intre mai ușor în erecșie. În cazul femeilor, sexul oral, ajută la umectarea vaginului, ceea ce ușurează penetrarea.
Aici totul e la latitudinea membrilor cuplului, dacă le place sau nu să facă sex oral. Nu e obligatoriuu, dar poate produce placeri intense.
Eu unul sunt un fan al sexului oral. Fiecărei partenere i-am făcut cel puțin odată un sex oral.

| OmBanal33 a răspuns:

Sexul oral este strict un stimul, unii il considera important, altii mai putin important...
Nu toti mor dupa oral...

| FredericChopin a răspuns:

Nu e chiar asa prima data sexul oral a apărut doar între lesbiane apoi a fost preluat s. a. mai departe acum depinde sunt și pers cărora nu le place dar în general femeilor le place mai ales dacă le și exciti a și oralul e fără DURERE( în general pe fete le doare sexul vaginal) mai ales dacă îs VIRGINE da asta ar fi sper ca team lămurit un pic

| atonie a răspuns:

Nu #sîeu ❤❤❤