Sexul oral nu e obligatoriu.
De fapt nu e obligatoriu nici un fel de sex. Fiecare face doar ce vrea și ce îi place și își găsește un partener/parteneră compatibilă cu el/ea.
Îți vei găsi o parteneră cu aceleași preferințe ca și tine. Nu trebuie să ai dureri de cap din cauza asta.
Sexul oral area aceeasi importanta atat pentru barbat cat si pentru femeie NUMAI daca amandoi parternerii doresc sa-l practice.
Cand vrei sa primesti sex oral, fii gata sa oferi si tu in acelasi timp, fiindca asa este corect si nromal, ca amandoi sa aveti parte de aceeasi experienta sexuala.
PS Nu stiu ce ai facut tu cu limba le fete, poarte doar ecranul s-a excitat ca fetele nu se excita asa cuor cum crezi tu! Evident au ras de tine si nici macar nu ti-ai dat seama.
Nu am făcut niciodată oral și nici nu aș face.
Cum aș mai mânca după când știu ca am băgat un vagin în gură
Fetele nu se excita dai de înțeles din mesajul tău.
Fetele nu se excita vizual cum se excita baietii, ci cand sunt atinse.
Asta pentru ca tu nu stii ca trebuie sa folosesti intotdeauna prezrevativ cand faci sex oral.
Sexul oral poate face parte din preludiu, și ajută la stimularea penisului să intre mai ușor în erecșie. În cazul femeilor, sexul oral, ajută la umectarea vaginului, ceea ce ușurează penetrarea.
Aici totul e la latitudinea membrilor cuplului, dacă le place sau nu să facă sex oral. Nu e obligatoriuu, dar poate produce placeri intense.
Eu unul sunt un fan al sexului oral. Fiecărei partenere i-am făcut cel puțin odată un sex oral.
Sexul oral este strict un stimul, unii il considera important, altii mai putin important...
Nu toti mor dupa oral...
Nu e chiar asa prima data sexul oral a apărut doar între lesbiane apoi a fost preluat s. a. mai departe acum depinde sunt și pers cărora nu le place dar în general femeilor le place mai ales dacă le și exciti a și oralul e fără DURERE( în general pe fete le doare sexul vaginal) mai ales dacă îs VIRGINE da asta ar fi sper ca team lămurit un pic
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: