| android12 a întrebat:

La ce as putea sa ma astept de la o fata care a incercat sa se sinucida de mai multe ori. fumeaza, ii place sangele si ii place sa se taie singura pe piele se taie singura isi face cicatrici. vb cu ea de 2 saptamani si nu stiu daca e bine ea imi zice ca ma iubeste k sunt totul pentru ea si mie imi e frica sa o las pentru k o sa faca vreo prostie, sincer si mie imi place de ea mult a fost dragoste la prima vedere astept pareri opinii sfaturi

7 răspunsuri:
| MarioOnette a răspuns:

Iti spun simplu, cei ce vorbesc de sinucidere si cum spui tui se taie pe mina niciodata nu vor avea curajul sa-si puna capat zilelor, credema.Asa ca fii linistit si dai papucii fara nici un gind pentru ca e bolnava putin happy bafta

| Alcyon a răspuns:

Fatuca are nevoie de psiholog. Tu nu cred ca ai cum s-o ajuti.

| grab a răspuns:

Aia nu mai e femeie, aia e Satana in persona!

Incearca sa o educi sau sa o parasesti. Simplu!

Daca mai stai cu ea mult s-ar putea sa ii imprumuti si lama si obiceiurile, precum si gravele vicii pe care le practica in lumea ei paralela cu realitatea!

Iubiti-va doar cu protectie, are ADN stricat! Parerea mea! happy

| Grimmjow69 a răspuns:

Te poti astepta la ori ce de la ea, te sfatuiesc sa o convingi sa mearga la un psiholog pentru ca poate sa aiba vreo problema grava.Fii alaturi de ea, nu o lasa la greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca te poti astepta la copii care se vor taia si carora le va placea sangele... Zic ca e de bun simt.

| Scarabeul a răspuns:

Mai bine faci o laba si e mai ieftina asa daca e s-o faci de gagica intr-o zi cand nu esti cu ea se omoara dracul si masa si tasu o sa zica ca tu iai facut ceva, laso dracul este emo, de la ea poti sa astepti numa catastrofe si ghinioane

| Anonymous996 a răspuns:

Salut, prietena ta e un fel de EMO. Dai un ultimatum. Spune-i sa se schimbe daca nu o vei parasi pentru ca cand se taie sau fumeaza te doare fff tare cand o vezi asa. Daca chiar te iubeste cum zice ea se va schimba. dar spune-i sa nu o faca pentru tine sa o faca pentru ea. Are probleme in familie? Ai vorbit cu ea despre problemele ei? Daca NU intreab-o fii langa ea sprijino si te va iubi din ce in ce mai mult si pana la urma se va schimba pentru ca voi doi sa puteti fii un cuplu