Mie personal să aibă o faţă draguţă dar sufletul e cel mai important până la urmă
Frumusetea e trecatoare, da, e adevarat ca la inceput un chip frumos sau un corp bine intretinut atrage.dar in timp, iti va trebui un om cu care sa poti vb orice, sa nu iti fie rusine sa iesi cu el in lume, sa il prezinti parintilor, prietenilor.
Pai daca ar fi numai de ales intre astea doua, eu as alege prima data fata si dupa aceea corpul..parerea mea.
Eu sincera sa fiu ma uit la fata lui, apoi vad comportamentul si cum vorbeste si daca imi plac aceste trei lucruri +sinceritatea, romantismul, si dragalasenia
lui si apoi intru in discutie cu el.
P.S :are importanta foarte mare sa nu aiba prietena.
Fata pentru ca, sa recunoastem, cand iese un baiat cu o fata in oras sa zicem conteaza cat de cat cum arata fata, sa fie aranjata.
Sunt de parere ca de la chipul fetei vine atractia prima si prima data, dupa aceea depinde de fiecare...
Sal! Eu cred ca e mai mult de atat pentru a-ti placea de cineva.Prima impresie conteaza intodeauna deci atat la fata cat si la corp trebuie sa iti cada bine sa nu ti se para digratios dar in afara de asta trebuie sa aiba acel "ceva" care cel putin in cazul meu trebuie sa ma faca sa ma simt bine in compania lui sa fie amuzant, simpatic sa te faca sa fii relaxata si tu insati si sa nu te plictiseasca dintr-o conversatie la o cola! Deci ca si raspuns nu poti pune accent pe fata sau pe corp nu trebuie sa fie dizgratios. chiar daca raspunzi din punctul de vedere al unei fete, care cred ca este mai complexa in alegeri decat in cazul unui baiat, sau raspunzi din punctul de vedere al unui baiat care sunt, mama ce corp are, sani, fund etc, daca fata nu are nimic mai mult decat atat rezultatul este o poveste de o noapte.eu cred ca este strict necesar sa fie mai mult decat o fata sau un corp.Ca si prima impresie eu ma uit la tot sa fie ingrijit si sa nu fie dizgratios un pic de burtica sau mai stiu eu ce nu te omoara daca sunt alte calitati
Eu sincer prefer baietii cu fata draguta... si poate si cu abdomen facut ( sa nu fie gras ), dar nu tot timpul conteaza...
Ma voi ati inventat chestia cu patratelele pe burta voi sa vi-o luati la ce daracu' va trebuie nu inteleg jucati x si o pe ele nu am nimic la un corp lucrat cat de cat(nici gras) da cand esti cu obiectu' munci si vrei sa faci o supta dai cu capu in patratele iti spargi capu vorba lu teo de la cafe deko
Fara suparare
La fata sincer cand ies pe strada cu ea sa nu se uite lumea la mine si sa rada
In cazul baietilormi-as dori sa aiba o fata draguta cu un zambet larg si sa aib un corp frumos dar sa nu fie fff musculos! adica sa fie potrivit si sa fie sincer destep si afectuos.
deoarece nimeni nu este perfect trebuie sa aiba si defecte dar sa nu fie prea multe.
E aceeasi treaba si la fete si la baieti doar k in cazul meu(fata) ma uit la comportament, suflet dupa la frumusete adica fata si pe ultimul loc la corp... iubitul meu l-am ales dupa astea..crede-ma mlti au conceptia asta.
NatyAriana24 întreabă: