| Anghelina3456 a întrebat:

La ce oră se iau cel mai bine contraceptivele? Daca le iau dimineața și seara am un contact sexual exista vreun risc? Sau daca a ejaculat pe mine și dupa iar intra in vagin?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce nu intrebi doctorul? Cine crezi ca stie cel mai bine decat doctorul, faci sex aiurea si după te indopi cu anticonceptionale, le i ei ca pe bomboane? Bravo.

| Anghelina3456 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ești bum bum?
Nu am zis ca am facut-o, toromcule, am nevoie de răspunsuri în scopuri personale, nu pentru a face asta sau altceva...
Pare rău pentru incompetența ta crying(

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu exista o asa zisa ''ora potrivita''pentru a administer/inghiti pastilele AC. Fiecare femeie isi stabileste o anumita ora, la care sa poata zilnic sa foloseasca pastilele AC fara sa uite, deci ora respective este conditionata/in functie de programul ei zilnic. De regula femeile folosesc pastila AC dimineata imediat dupa trezire sau seara inainte de ora de culcare. Efectul contraceptiv al hormonilor din orice pastila AC are durata minima garantata de 36 de ore de la momentul administrarii, astfel ca sexul poate fi intretinut zilnic la orice ora indiferent de ora de administrare a pastilei in cursul zilei. In cazul in care metoda este folosita deja de mai mult de 7 zile, protectia contraceptive instalata in organism este de 100% si in consecinta barbatul poate sa ''se termine'', adica sa ejaculeze SPERMA IN VAGIN de fiecare data fara nici-o teama sau retinere, Exact acesta este rostul acestor pastileAC, sa permita partenerilor sa intretina contacte sexuale cu ejacularea spermei in vagin fara a exista riscul/posibilitatea de a apare o sarcina nedorita. Multa sanatate!