| lavida a întrebat:

La ce riscuri te supui daca faci sex Protejat in timpul menstruatiei?

9 răspunsuri:
| abNb a răspuns:

Nu te supui nici unui risc atat timp cat nu ejaculeaza in tine.

| Sara2 a răspuns:

Unii zic ca exista risc de infectie, dar nu cred atata timp cat e protejat si respecti normele de igiena

| OodanteoO a răspuns:

Pai ai ceva riscuri.Nu nu esti insarcinata,dar ai diferite simptome care sunt:greturi, dureri de cap, dureri abdominale, curgerea sangelui din... sti ucurgerea spermei din..., si mai sunt dar nu imi vin acuma.Repet NU ESTI INSARCINATA!

| TraficantuDePorumb a răspuns:

Poti ramane insarcinata.

| Fabian20 a răspuns:

Prietena mea a fost la ginecoloc pentru un control de rutina si a vb cu el pe tema asta...i-a zis ca in timpu menstruatiei si dupa ce se termina timp de 10 zile nu poti ramane insarcinata nici daca ejaculeaza in tine!

| Different69 a răspuns:

Nu te supui nici unui risc.

| bumblebee010 a răspuns:

Sculament

| Turok90 a răspuns:

Tu ca fată nu te supui nici unui risc din câte stiu eu, dar băiatul este expus unui risc mai mare de infectare (nu mă întreba ce fel de infectare, m-a ferit Dumnezeu desi am făcut si eu asta). De rămas gravidă, nu poti rămâne în perioada asta chiar si dacă ai fi făcut neprotejat. Dar nu este indicat. Să nu uităm totusi că prin menstruație se elimină toxine din corp. E un ciclu care ar fi mai bine să fie lăsat să-si dacă treaba linistit, fără interventii gen excitare sau orgasm rezultate din cauza sexului.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Risc de a se RUPE prezervativul, risc ridicat de a face diverse infecţii, risc de hemoragie, riscul de a păta lenjeria de pat, discomfort/iritaţii locale, etc.

Ca să NU mai vorbim de aspectul dezagreabil al actului sexual...

Dacă tot o faceţi protejat, de ce să nu o faceţi în afara perioadei menstruale?