| Andu_6930 a întrebat:

La ce se gandeste o femeie cand observa ca un barbat intoarce capul dupa ea :, 1 genul cu tupeu si fara jena!
2. genul discret!

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

In general, ca sa fiu sincera, ma simt bine happy De ce nu? Noua, femeilor, ne place sa fim admirate. Totusi, mi s-a intamplat de cateva ori, sa atrag atentia unor marlani, caz in care m-am simtit penibil. Deloc mandra, si in niciun caz magulita.

| Andu_6930 explică (pentru RedheadOnTheRun):

Merci,la pentru 1, la marlani am vrut sa ma refer ...Eu unul, admir, si nu am ganduri vulgare, dar cunosc pe unii care zic cu voce tare ce i-ar face si cum si cat si unde!

7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Este magulita de atentia primita.

| Suck a răspuns:

In ambele cazuri e mandra si increzuta.

| Mussette a răspuns:

E ceva instinctual si o lipsa de autocontrol, care denota o anumita educatie proprie. O poate privi discret sau sa gaseasca o metoda de moment, prin care s o observe, fara a prea lesinat, intorcand capul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

în ambele cazuri se simte admirată.

| LifeIsColour a răspuns:

Clar nu discret, altfel nu s-ar holba la ea.Nu as incadra aici nici prima varianta, poate e un barbat cu putin tupeu, dar nu fara jena.Pana la urma e ceva normal ca barbatii sa se uite dupa alte femei, sta in natura lor si e aiurea sa faci o criza de gelozie din cauza asta atunci cand iubitul/sotul tau intoarce capul dupa altele cand iesiti undeva.La ele doar se uita, pe tine te are.Cand un barbat se uita la tine evident ca te simti admirata si incerci sa pari o femeie increzuta, hard to get.Noi stim prea bine ca barbatii prefera femeile care se lasa greu cucerite, deci vei lasa un aer de mister in jurul tau, de indisponibilitate.

| AleSmartGirl a răspuns:

Eu sunt obisnuita sa intoarca barbatii capul dupa mine pe strada. Ma simt admirata si mi-ar placea sa stiu ce gandeste el exact despre mine la prima vedere.