Conform explicatiilor tale:
"Am scris mai sus ca el a zis chestia aia după ce a trecut pe lângă ea si s-a holbat la ea. efectiv după ce s-a uitat la ea s-a dus la prietenii lui și a zis ca a terminat.o." inseamna ca s-a dat arogant ca a reusit sa faca o fata sa se uite la el.
Deci, frectie la picior de lemn!
Tinand cont de categoria in care ai pus intrebarea, cel mai potrivit raspuns ar fi ca a adus-o la orgasm.
What? Am scris mai sus ca el a zis chestia aia după ce a trecut pe lângă ea si s-a holbat la ea. efectiv după ce s-a uitat la ea s-a dus la prietenii lui și a zis ca a terminat.o
Sunt mai multe variante, asta depinde si de context:
1. a epuizat-o fizic(cel mai adesea in urma unui contact sexual)
2. a terminat-o psihic, ceea ce e destul de grav, adica si-a cam batut joc de sufletelul ei
3. a dat-o pe spate, a impresionat-o cu ceva( cu un gest, cu a atentie)
Cred ca mai sunt si altele, dar asta imi vine acum in minte; oricum sensul depinde si de contextul in care spune asta.
Dacă fata pur și simplu trece pe lângă el și el se holbează la ea și după se duce la prietenii lui și tipa ca a terminat.o și după da sa vina înspre ea când ea trece întâmplător și se retrage cam ce ar fi?
Varianta 3. ,, A dat-o pe spate" in cazul de fata cu privirea. Mai explicit: i-a aruncat o privire de a terminat-o, ai inteles?
Nimic. De ce? Stai linistita, si altii consuma ce consumi tu, nu-ti mai face griji!
Cand am sa fiu Dosoftei am sa-ti spun la ce s-a gandit el, de unde sa stiu eu la ce se gandeste el?
În cazul ăsta de ce te.ai mai obosit sa scrii? zic și eu
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: