| MaDeclarFan a întrebat:

La ce se refera vorba "prima iubire nau se uita niciodata"? Vrea sa zica ca mereu o sa simti ceva pentru ea, sau ca mereu o sa-ti amintesti ca persoana aceea a fost prima ta iubire, dar fara sa mai simti ceva pentru ea.Si chiar asa e, nu o poti uita?

Răspuns Câştigător
| Crocaa a răspuns:

Se refera la faptul ca tot timpul o sa ai o slabiciune pentru persoana respectiva,din cauza clipelor frumoase petrecute impreuna mai ales ca a fost prima oara! Inseamna ca o sa-ti aduci mereu aminte cu placere de acele momente, o sa-ti ramana bine intiparite in minte si cateodata o sa simti melancolie cand o sa te gandesti la prima iubire! E posibil sa mai simti ceva pentru persoana respectiva, dar se poate si sa nu mai simti nimic.Depinde de la caz la caz. Unii traiesc prima iubire toata viata, stiu cazuri in care au fost iubiti in liceu, o perioada n-au mai vorbit si pe cand amandoi erau casatoriti s-au revazut si au hotarat sa divorteze ca sa fie din nou impreuna.Prima iubire are un mare impact asupra noastra, desi se zice ca exista persoane care nu-si mai amintesc prima iubire.

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Nu mai tii la ea, stai linistit. Orice persoana se poate uita, daca tu vrei cu adevarat.
Eu cred ca de orice iubire ar trebui sa iti aduci aminte mereu, daca a fost cu adevarat iubire, pentru ca asta inseamna ca a insemnat ceva in viata ta. Prima iubire este mai speciala pentru ca ai mai multe emotii, esti mai nestiutor, mai copil, mai naiv.
Normal ca nu o sa uiti niciodata cate zile ti-ai petrecut facandu-ti curaj sa iti saruti prietena, in cazul baietilor, sau de cate ori te-ai intrebat ce o sa faci daca te saruta, in cazul fetelor.

| thelastc a răspuns:

Vrea sa spuna ca prima iubire e atunci cand ai inteles pentru prima oara ce-i aia iubirea si nu poti s-o uiti, pentru ca erai incepator si iubeai in alt fel decat acum.

| MaDeclarFan explică (pentru thelastc):

Deci,mai tii la ea chiar daca trec cativa ani?

| thelastc a răspuns (pentru MaDeclarFan):

Din punctul meu de vedere, nu prea...

| Miriamm a răspuns:

Da