Depinde de femeia care o vad. Daca este sotia, ma uit la mainile ei sa vad daca are ceva cu care m-ar putea lovi Daca este una frumoasa ma uit la sani si popou Daca este una urata ma uit in ce directie pot sa fug mai repede
Hi.
Cica cei mai multi la sani apoi urmeaza fata, fund, picioare si maini ( adica unghii ) si apoi au visuri...
Nu poti spune ca barbati cauta un lucru anume dar in cazul meu eu ma uit daca este draguta si sa nu aiba apucaturi de turbata...
La sani la fund daca arata bine la fata si fundu si sa aiba fund si sani rontund cam la astea
O sa vorbesc din propria-mi conceptie.
Daca mi se ofera o priveliste din spate, ma uit la popou, daca mi se ofera o priveliste din fata, imi focalizez privirea nemijlocit catre sani si ochi. Daca ma confrunt cu un corp acceptabil si o pereche de ochi caprui, e pregnant, incerc sa-i decelez sufletul, asta in cazul in care este o tipa volubila, in caz contrar, salivez si merg mai departe.
Majoritatea la sani si la fund. Eu ma uit la fata. Ochii, buzele si o coafura inedita ma fac interesat. Conteaza mult si imaginea de ansamblu, scanare de sus pana jos. Imbracamintea spune multe.
Majoritatea la corp in fata si in spate. Dar conteaza si eleganta, cat de ingrijita e...