| Lussye a întrebat:

La ce sunt buni barbatii? Sunt JALNICI

20 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,matriarhatul a fost o incercare esuata.happy

| NatureSelf a răspuns:

La ce sunt buni? barbati sunt buni de nimica, si totusi voi femeile aveti nevoie de noi, la fel si noi de voi femeile.

| harciog a răspuns:

Te-ai gindit vreodata ca intr-un intunerec total cel mai bine te ajuta un orb? Tot asa si in viata asta de rahat, te poate ajuta un jalnic cu brio sa o traversezi.

| Heather2001 a răspuns:

Sunt bunii sa te lase gravida, fara ei nu ar exista oameni pe Pamant deci...mai gandeste-te!

| TheSupreme a răspuns:

Ce intrebare, iti pot da sute de motive pro sau contra! "barbatii" nu inseamna 1 sau 2 pe care i-ai intalnit tu, cine stie ce "lichele".

| Violetta2303 a răspuns:

Multi barbati sunt niste nesimtiti dar nu ii baga pe toti in aceeasi oala unii merita crede-ma sunt fata si stiu ca unii chiar merita trebuie sa stii tu sa ii faci ai tai:*

| Onn3 a răspuns:

Sunt buni sa stea in curu tau laughing)))

| EyesSad17 a răspuns:

96surrender de acord cu tine uite lussye ai si tu dreptate unii sunt rai dar nu toti chiar daca spui ca sunt jalnici sunt la o anumita varsta daca te ai gandi un pic mai mult ti ai da seama ca nu poti trai fara ei si sti de ce? cand ti se striga ceva cine vine >? cumva o femeie nu tot un barbat sa iti faca si nu mai asta va si protejeaza sunt multe lucruri...
Te inteleg ca sunt nesuferiti dar pe alta parte va si fac sa radeti cu prostiile lor
Si sa nu uitati si voi baieti ca si femeia este foarte importanta pentru voi da nasterea la copiii indura dureri, ea va poate linisti mult mai bine decat un alt barbat sunt mai intelegatoare sensibile frumoase delicate eu in locul vostru as respecta foarte mult o femeie nu conteaza cum e ea ^^ (ingerasul vostru )eu asa le as caracteriza ^^
concluzia e ca dumnezeu a creat femeie si barbat pentru a ne proteja unul pe celalat ajuta
Lussye o sa iti gaseste pe cineva care o sa iti faca o parere foarte buna despre baieti crede-ma si ei sunt sensibil dar nu vor sa isi arate ^^ asa ca mult noroc ^^

| EyesSad17 a răspuns:

BGI nu fi asa de rau cu ea ^^ poate avut un prieten si a dezamagito dar o sa se convinga

| BGI a răspuns (pentru EyesSad17):

Nu sunt rau, sunt realist. Daca spunea ca unii barbati sunt jalnici, sincer, nici nu o bagam in seama. Dar generalizarile astea le urasc. Stii, e la fel ca si cum as spune eu ca toate fetele/femeile sunt curve, si nu e asa. Unele sunt, altele nu. Fiecare pardure are si uscaturile ei. Adica sunt si barbati care sunt jalnici, sunt si barbati care in niciun caz nu sunt jalnici. Si la fel si la fete: sunt si curve, dar sunt si fete care nu sunt ( si nu ma refer la calugarite etc )

| EyesSad17 a răspuns:

Da ai dreptate BGI ^^ asta ii spuneam si eu ^^

| BGI a răspuns:

Hai sa mori tu? Spui ca barbatii sunt jalnici. Aceeasi parere o ai si despre tatal tau? Care daca era asa jalnic, in momentul asta tu nici nu mai erai aici? Si multe alte chestii, nu stau sa le insir aici, si nu ma refer la cele de natura sexuala, ca cine stie ce orientare ai happy

| lAuRitAs a răspuns:

Sunt buni sa iti dea la cioc

| MishuD a răspuns:

Barbatii sunt buni!
Arata`mi tu o femeie care poate sa bea o bere in 4 secunde si sa ragaie apoi la fel de mult?

| Rebecca009 a răspuns:

Cum nu sunt buni? Sunt buni sa care mobila si sa ne spele wc-urile...si cateodata, sa ne amuzam pe seama lor

Răspuns utilizator avertizat
| GrimRaider a răspuns:

Asa crezi u tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh, nu trebuie sa o luam asa. Te inteleg ca poate unii sunt jalnici, dar nu toti exista si cei carora chiar le pasa de persoana de langa ei si nu se gandesc numai la ei, sa bea bere in 4 secunde straight face sau alte tampenii de genul acesta. Insaa si voi baietii numai fiti asa increzuti ca nici voi fara femei nu ati existawinking caci din femei va nasteti, in fond femeia indura mult mai mult ca voi referindu-ma la nastere, la gatit, crestera copilului si in acelasi timp sa arate si bine. Stiu ca unii din voi ar venii cu explicatia gen :" Da, dar fara barbatii nu ati fi putut avea copii." Da este adevarat, insa voi practic. doar va faceti satisfactia laughing))) pe cand femeia indura mult mai multe. Ai dreptate unii sunt chiar jalnici dar asa cum am spus mai sus, nu toti. happy

| radu5320 a răspuns:

Fetele astea oh go on.se cred atata de smechere si de cine sunt ele.VSM(Nu toate)

| UnCurios a răspuns:

Barbatii ti-au construit lumea pe care o vezi acum happy Ia-o mai usor cu "puterea femeilor" si chestii de genul asta si incearca sa gandesti putini inainte sa pui intrebari absolut ridicole.

Întrebări similare