Ma gandesc la faptul ca aceste divergente politice nu ar avea ce cauta pe un astfel de site. Este foarte corect ca fiecare sa isi exprime opinia in mod democratic insa vad multe injurii si nu este frumos. Multumesc in numele tuturor care au primit cadou de sarbatori si nu numai injurii si sicanari.
Ma gadesc la imeginea unui copil ce se bucura de orice moment de cele mai simple lucuri fara sa ia in considerare ziua de maine si rautatea din jurul sau.
Ups. raspund tarziu :d
ma gandesc ca aseara m`am rugat la d`zeu sa nu ma asculte si astazi am scapat la 3 materii xD
si mama mi-a luat azi tastatura si mousu`
) dar am facut rost de la "vecini" de alta
si ce o asteapta pe mama cand ajunge acasa de la servici...
si ca maine ar fi trebuie sa implinesc 1 an de cand l`am cunoscut pe. el =(
sa vad ce o sa se intample maine.
Ma gandesc ca mai am o pagina de invatat pentru teza la romana da mi'e leneeeee
La ce ma gandesc eu?
pai ma gandesc cum ar fi sa alerg prin zapada in timp ce ninge... si sa fac ingerasi de zapada, impreuna cu persoana iubita
Am intrat de aproximativ o ora in casa si inca ma gandesc la privirea lui...
La multe lucruri iar cel mai important este sa merg la nani ca mie un asa somnicccc
off
Am teza la romana maine si incerc sa mai repet din cele 8 pagini(coli) pe care le am de invatat. Sper sa iasa totul bine
Ca i_am lasat mamei telefonul sa sune pe cineva cand am plect de acasaa si nu stiu cum sa intru sa al iau ca este tarziu, acum am venit acasaa! ma gadesc ca daca intru la ora asta se ia de mine ca am venit tarziu, plecta de dimineata, si trebuia sa vb cu ionut, cu toate ca am stat pana acum cu el dar ma simn naspa daca nu vb cu el, macar un min! sa ma duc, sa nu ma duc!
Pai, ma gandesc ca o sa dau teza lka romana si test la fizica, ca de abia astept sa vina ''mos craciun'' si sa ninga o data, sa vina vacanta si revelionu. aaa si sa traim bine cu noul nostru presedinte geoana. multumesc lu d-zeu c am scapat de pupincuristu de basescu
Ma gandesc ca maine risc sa fiu ascultata la fizica, romana si trebuie sa dau un test la franceza
Am prea mult de repetat
Sunt suparata... nu am primit banii inca, trebuia sa iau salarul lunea trecuta, m-am certat cu prietenul pentru ca ieri, duminica la ora 16, am fost chemata la servici, si cand vad ca mai are sanse la castig Basescu incep sa ma gandesc la viitorul meu, ca la anul am programat sa fac nunta si...nu stiu cu ce, pana acum nu am strans nimic, de abia am apucat sa platesc restaurantul. E greu tare!
Ma gandesc la tine! glumeam! ma gandesc la el.cum sa-l uit! si mai am si alte ganduri cum ar fi: maine dau test la engleza si nu pre stiu(e greu ce ne da), miercuri test la chimie, si joi teza la mate!
Ca maine dau teza la latina si nu am nici caiet sa copiez...
Ca trebuie sa invat Leoaica tanara iubirea de Nichita Stanescu...
:-
Ma gandesc la ziua de maine, la ce imi va rezerva ea...
Dar de ce e pusa intrebarea la categoria asta?
Ma gandesc unde o sa fac facultate dupa ce o sa termin liceul, si la ce o sa fac dupa aia, si nah, nu am gasit nici raspuns nici acum.
Ca ma enerveaza bunicamea care tuseste intruna si ca vreau sa plece acasa mai repede. Pe langa asta, ma gandesc la faptul ca iar o sa fiu singura de craciun...
Nu se face pizza aia mai repede? I`m hungryyy sunt in stare sa mananc orice
cand mi`e foame nu pot sa ma gandesc la altceva
Ca noua guvernare nu va schimba nimic, dimpotriva se prevad zile grele pentru romania, nu pentru ca se schimba guvernarea domne fereste ci pentru ca nimeni nu face nimic sa schimbe mersul spre colaps economic al Romaniei, o sa vedeti ce ne asteapta, ati mai muncit pe ici pe colo anul asta, anul viitor 200. 000 de someri pana in aprilie, sunt aici si mai vorbim.