La cat de mult o sa ma fac de ras
La parerea pe care o va avea despre ce am spus eu(iar care in mintea mea e o parere proasta)
La urmarile marturisirii mele
La cat de mult m-am pregatit si totusi eu spun o tampenie...
La cat de mult o sa ma fac de ras... La motivele pentru care sunt de parere ca si ea ar putea sa simta ceva pentru mine.
Ce vei face daca iti voi spune ca te iubesc?
Te voi intreba, in primul rand, cum ma iubestiin cazul in care esti baiat. daca nu consider ca e o iubire dubioasa, te voi iubi si eu, ca prieten
Asa ziceam si eu. Iti recomand un anime de neuitat, Shigatsu wa kimi no uso, sa te uiti.
M-am uitat aseara la 2-3 episoade dupa ce mi l-ai recomandat.ma mai uit si in seara asta tot la 2-3 episoade
Si iti place? e despre iubire si muzica clasica, si eroul principal seamana cu mine adica pot sa spun ca acepa-s eu.
Canti si tu la pian?
LOL eu credeam ca toti de pe site stiu, mai demult am pus si inregistrari cum cant, cand aveam contul vechi dar tu nu ma stiai atunci , acum nu pot sa mai pun inregostrari ca sunt in alta tara, dar peste o saptamana o sa pun vreo 3, si sper sa le apreciati.
PS :uite-te in muzica mea de pe TPU
Ma gandesc la tot ce vreau sa ii spun persoanei doar ca imi deschid gura si sa spun cu totul altceva.
Oh, cred ca esti fericit ce-as vrea sa fiu in locul tau.
Ho, stai, că încă nu îs sigur dacă am atât curaj să fac ceva în genu'
crinutsa întreabă: