| cristincicc a întrebat:

La ce va ganditi baieti cand vedeti o fata care va este pe plac? happy

Răspuns Câştigător
| angel4v3ryour a răspuns:

coolstiu d c ai pus intrebarea asta...tu crezi ca neaparat ne gandim la sex sau asta vr sa insinuezi cu intreb asta... poate da poate nu e ceva de moment eu unu m-as gandi la o relatie cu ea nu neaparat sexuala unu de prieteniewinking

6 răspunsuri:
| Sperman a răspuns:

Pai ce sa dorec decat sex, daaa, daaa, absolut, daaa, daaa, categoric, daaa, daaa. laughing

| xoxo13 a răspuns:

Cand vad o fata care imi place ma gandesc bine ce vreau de la ea si actionez pe masura.

| TheLoveDoctor a răspuns:

La ciolan afumat

| CatalinInside a răspuns:

Daca ne place cum arata, e frumoasa, draguta, simpatica, ne gandim cum putem fi cu ea. Ce sa facem sa fim cu ea, cum sa ajungem la inima ei.

| Dmitrie10 a răspuns:

Ne gindim ce sa facem ca sai atragem atentia, cum sa aflam daca are pe cineva.

| aloneinthedark a răspuns:

Depinde, daca sunt single sau cu cineva, daca as fi cu cineva si persoana respectiva ar avea o personalitate splendida m-as imprietenii cu ea. Eu sunt atras de personalitati puternice, unice, conteaza enorm, putin ma intereseaza ca arata bine sau rau. Dar daca as fi single, probabil as incerca sa o fac prietena mea, dar in acelasi timp trebuie sa imi pastrez o oarecum distanta, sa nu ma atasez prea mult prima oara de ea, ca pe urma sa ma refuze.