| Dicanho10 a întrebat:

La ce va ganditi in timpul actului sexual, puteti raspunde sincer?

Răspuns Câştigător
| dorutza_9395 a răspuns:

La cat de bun este si cum sa-i ofer placere mai intensa si multawinking.
Si...ca-l ador.

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

In mod firesc ar fi sa te gandesti cum sa o satisfaci cat mai bine! dar, daca tu te poti gandi si la altele, "civile", rusinica sa-ti fie!

Studiile au aratat ca cele reci, frigide, sau care fac sex numai din interes, se pot gandi la o groaza de alte chestii decat de ceea ce li se face exact atunci, si apoi ne mai "miram" ca sunt asa cum sunt?! - adica, cel putin "disfunctionale" in modul optim?!

Si cel mai trist e ca, tocmai de aia nu-si dau seama ca se Fenteaza singure, frustandu-se de una din cele mai mari Placeri din viata - Sexul si Dragostea Sexualizata! cu tot alaiul de chestii faine implicite si consecutive!

Q.E.D.

| LastChance a răspuns:

"OMG! tipul asta e chiar bun! Doar nu te opri acum, te rog!"

| AngieT a răspuns:

Ne gandim la multe lucruri thinking cel putin eu tongue ultima oara cand ii era lumea mai draga, eu de colo : "iubitu... oare am spalat vasele?" deci... e posibil orice tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Cum naiba poate asa repede? ", laughing intrebarea asta o am mereu in minte cand fac sex cu iubitul meu si suntem singuri in casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

pai fac socotelilie la ce am cheltuit in ziua aceea,unde trebuie sa merg maine,cit de ocupat sunt in saptamana asta si daca imi ramine timp sa merg cu amicii la o bere,ma mai gindesc daca musca stiuca,daca maine o fi frig sau cald ca sa stiu cu ce ma imbrac dupa care inumar stelele dupa cer,paharele siticlele goale de prin bucatarie si sufragerie ( ca eu nu fac sex intr-un singur loc ) si tot asa pina cind imi aduc aminte ca sunt in razboi si nu mai pot, vreau pace si gata, mai vrei sa stii la ce ma gindesc? ca mai am