Mda...si dupa acest criteriu se iau si copilele de 12-13 ani care "sufera din dragoste" . Daca iubesti, asta nu inseamna ca trebuie sa o faci cu persoana respectiva neaparat in acel moment. Asta e doar modul de a perpetua spacia umana, atat. Sunt mai degraba de acord cu morala crestina. Daca toti ar respecta-o, n-am mai auzi toate smiorcaielile pustoaicelor suferinde din dragoste si nici ca au ramas insarcinate de la 12-13...
Bună!
Vezi detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/......e-va-aduc/
Toate cele bune.
Cand simti ca esti pregatita si ai gasit persoana cu care chiar merita sa faci pasul asta! oricum, dupa varsta de 18 ani!
Eu cred că ar fi indicat să îţi începi viaţa sexuală de la vârsta +17.
Dar poţi să o începi şi atunci când te simâi pregătită.
Normal si indicat ar fi dupa casatorie, dar daca nu mai ai rabdare, macar dupa ce esti majora!
18 ani. atunci cand corpul tau s-a maturizat destul sa fie pregatit sa nu fie infectat cu hiv sau sida atunci este foarte bine sa iti incepi viata sexuala.
La 16 ani ai voie conform legii, conform religiei dupa casatoria religioasa...insa depinde de tine...si e indicat sa o faci cu cine trebuie si nu in orice imprejurari. :*
Atunci cind tu te simti pregatita si cu persoana potrivita.dar daca sa o faci si apoi sa regreti.te sfatui sa mai astepti.pup
Nu este varsta sau regula dupa care iti incepi viata sexuala, o faci cand esti pregatita fizic si emotional, cand ai langa tine o persoana care te iubeste si te respecta.nu o face pentru ca e ''la moda''sau pentru ca iti place freza noului coleg.toate la timpul lor, nu grabi lucrurile.
nicoleee30 întreabă: