Dupa 18 ani, cand esti suficient de matur sa stii ce vrei si ce faci si sa ai timp, ca atunci termini licuel si esti liber.
Nu exista o vasta anume.
Ci faci pași în această direcție atunci când simți.
Multi o fac de dragul de a o face și regreta după, însă chiar și dacă o faci când ești pregătit, tot exista posibilitatea sa suferi(fiind inevitabila).
Însă nu e nimic greșit să suferi, ai nevoie sa vezi că viața nu e numai lapte și miere și după prima despărțire vei acumula niste xp necesar in maturizarea ta.
Cunosc cazuri în care unii au avut relații la 25 de ani și au suferit enorm, dar și cazuri de 16 ani care nu au suferit, ci au căzut de acord sa se despartă.
De aceea și persoana cu care te combini contează enorm.
Eu unul consider că mai importantă e persoana, decât vârsta, sincer.
Nu suntem programati la fel, incat sa avem o varsta pentru asta. Depinde de persoana.
Daca ipotetic vorbind, ai niste traume in spate sau ai inca mintea de copil, chiar si la 30 de ani, nu esti ok sa fi intr-o relatie sanatoasa. "( mentally si emotionally )".
Si treaba asta merge si invers. Gen, chiar daca ai 16-17 ani, daca ai o minte matura, responsabila, si buna, poti fi foarte fericit/a intr-o relatie "( mentally si emotionally )".
Deci in concluzie, cliseic vorbind, atunci cand te simti si esti pregatit, poti sa ai parte de o relatie sanatoasa cu cineva, indiferent de varsta. Sper ca te-am lamurit.
Nu exista o vârstă anume pentru că atunci când te îndrăgostești e gata și după se învață din experiențe cam așa merg lucrurile la început dar dacă un om simte ce trebuie să își aleagă și face o alegere buna înseamnă că a atins o maturizare emoțională sau mentala cel puțin
Atunci cănd simți și ți oferă ocazia.
Relațile sunt mii de feluri. Invață să le separi și tratezi ca atare,
De pe la 5-7 ani. De aceea recomand să practici sporturi și să mergi în tabere ( de călărie, de cercetași, medievale) până după liceu. Te vor ajuta extrem de mult și vei dobândi abilități pe care școala nu ți le va dezvolta niciodată
Nu exista o regula doar un pattern.Banuind ca vorbesti de o relatie serioasa-> dusa pana la finalul vietii cu toate frumusetiile si amaraciunile... Ca varsta psihologii ziC 20-25 poe de alta parte pe vremuri 15 ani fata si 18-20 baiatul dar atunci cand societatea indemna inflorirea in cuplu,.E important sa iti gasesti o persoana sa rezoneze si sa fie conform asteptarilor si principiilor tale. Persoanele sunt rare,daca esti fata astepti si faci cu ochiul dupa ce cunosti foarte bine persoana,daca esti baiat intri in actiune imediat cum o cunosti mai bine. Si varsta e doar un numar, iti garantez eu, daca te simti copil, iubesti ca un copil, traiesti ca un copil, este iubit copilarind inca +oleaca de responsabilitate presarata ramai la 18 sufleteste, si eu zic ca acea este varsta buna, si poti sa ai 18 si la 30 doar sa te rogi sa reusesti sa cunosti persoana cea mai potrivita pentru tine :)
Domnu Stie cand e mai bine!
https://www.youtube.com/watch?v=eL6clOhI3MM
TU PREGATESTE TE!
Știu pilda, mi-o plăcut maxim
Claudiudobricanwillkillhimself întreabă:
vnvrgvskjdv întreabă:
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: