| Luca1342 a întrebat:

La ce varsta ar trebui sa ai iubita?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Adica un produs sexual langa tine? de la 30 ani in sus, iubita ai cand iubesti nu cand simti ca penisul e in erectie cand o vezi aia nu-i iubita e un obiect sexual

| corbulalbrosu a răspuns:

Din momentul in care te consideri suficient de bine maturizat din punct de vedere fizic, psihic si mental.

| neutrino a răspuns:

Iubita iti poti face atunci cand esti capabil de asa ceva si vei fi destul de matur sa-ti asumi responsabilitatea acestui lucru si, nu in ultimul rand, sa-ti gasesti si o fata...

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cine spune ca " trebuie "? Am mai zis eu - A innebunit lumea.

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca la gradinita nu ai, sunt mari sanse sa mori virgin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 15-16 ani ești destul de inteligent să știi ce presupun o relație cât de cât, și cel mai important sufiecient de deștept să nu faci sex neprotejat.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, de aia multe fete raman insarcinate la varsta aia ca stiu sa nu faca sex neprotejat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Prostie la pachet, și lipsă de educație, deh. Hai mă că sarcina ca sarcina, dar nu se gândesc la sănătate... Că deh, eventual poți lua anti-concepționale, dar astea nu te feresc de HIV, herpes și alte bolti cu transmitere sexuală.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Eu cred ca varsta potrivita pentru a avea o iubita este de 15-16 ani, dar si atunci fara sex.

| mvcxzghjjhgfdsjhgf a răspuns:

Nu mai devreme de 15-16 ani