| SlowLikeSnow a întrebat:

La ce varsta ati avut first kiss? Cati ani avea partenerul/partenera? regretati pers cu care l'ati experimentat prima oara? Cat a tinut relatia? Ati tinut la el/ea cu adevarat?

16 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Dar când m-am dus la baie nu vrei să știi? Cât am stat la baie nu vrei să știi?

Ce dracu aveți cu întrebările astea? Vedeți-vă de treaba voastră.

| Barbiiie95 a răspuns:

Prea multe intrebari.

| ColaCola a răspuns:

Eu la 15 ani, iubitul meu avea 17, maine am un an si 5 luni cu baiatul respectiv, deci suntem inca impreuna:*

| Laviy a răspuns:

La 12 ani:X Prietenul meu avea 15 ani:X Nu, nu o sa regret niciodatalove struck Relatia a durat 8 luni:X Da, am tinut enorm si inca mai tin sad

| Chrisstine a răspuns:

14 ani:X.6 intalnirilaughing,,, nuuu nu am tinut...si nu regret.m-am distrat si eu cu elrolling on the floor

| dulcykaLy a răspuns:

13 ani. 14ani. da. 5 zile. nu

| Lollipopy a răspuns:

Ciau mami!

| Merry24 a răspuns:

First kis-12 ani
partenerul 13 ani
nu regret chiar daca e acolo in ceruri
relatia a tinut 8 ani
l-am iubit

| Hollocause a răspuns:

La mine la 14 ani:X Partenerul are tot 14 si inca mai sunt cu el:O

| Lorah26 a răspuns:

Buna! Iti spun sincer : my first kiss a avut loc la varsta de 14 ani ( cu adevarat ). Cel cu care l-am experimentat pentru prima data era cu 2 ani si jumatate mai mare decat mine, dar nu am fost impreuna sau ceva. S-a intamplat pur si simplu. M-am atasat de el, dar nu pot spune ca am tinut la el cu adevarat. happy. Asta este povestea mea. Nu e cine stie ce, dar daca as putea da timpul inapoi si sa schimb ceva, as lasa lucrurile sa decurga la fel. Prin viata trebuie sa treci si cu bune si cu rele! Pupici :* >big grin

| OmulSec a răspuns:

Nu am experimentat asa ceva, deci nu are varsta, nu regret, relatia a fost inexistenta, si deci nu am tinut la ea

| Dragonasu47 a răspuns:

La gradinita, cu o fiica de politai. Relatia noastra a tinut maxim 3 secunde.

| salexandrui96 a răspuns:

12 ani eu si ea 16

| Cojeae a răspuns:

La 12 ani partenerul avea 15 ani nu regret. inca is cu el. inca tin la el

| HaXo24 a răspuns:

Eu la 2 intrebari iti pot raspunde.1 is nebuuuuuun rau de tot dupa ea si 2.Is foarte fericit ca cu ea am facut chestia prima happy

| NoNaMe1832 a răspuns:

Primul sarut la 13 ani.partenerul avea 17 ani.nu, nu regret persoana.relatia a tinut cam 3 luni.j da am tinut f mult la el si inca mai tin...