Pe la 13 ani A fost superb! O sa-mi aduc aminte toata viata. A fost obsesia mea 5 ani respectivul
Imi aducea la fiecare intalnire un trandafir rosu, la care noi ii spuneam "gogosar". Am amintiri f placute de atunci
Nu s-a pus problema de sex, sau altceva. Tin minte ca tremuram de emotie cand il vedeam Aveam la fluturi in stomac... L-am revazut anul trecut. dupa vreo 3-4 ani de cand nu-l vazusem deloc si aproape ca nu ne-am recunoscut. A fost ciudat sa-l revad si sa-mi dau seama ca e alt om si era asa ciudat ca nu mai aveam emotii si ca vorbeam cu el altfel, ca 2 oameni maturi. Foarte ciudat sentiment Oricum ramane iubirea copilariei mele
A fost la el acasa sora lui nu ne lasa in pace pentru ca noi vroiam sa fim singuri si cand a iesit din camera a venit spre mine si ne-am sarutat pentru ca dupa acea a venit iar sorasa in camera dar a fost misto
La doisprezece ani intr-o zi de noiembrie, imi aduc aminte ca era foarte frig. Regret ca am avut parte de acest moment memorabil atat de devreme. Sarutul a fost grozav, pacat ca eram atat de naiva incat nu am ales persoana potrivita. Daca il intalnesc acum ma fac ca nu il cunosc.
L-am avut la 12 ani... Intr-o zi de februarie, mai exact 14 februarie. Ma bucur ca l-am avut cu el, pentru ca i-am luat primul sarut si asta nu schimba nimic.
-'anonimaA'-anti-fundita- întreabă: