| AuRevoirSimone a întrebat:

La ce varsta ati avut parte de primul sarut si in ce circumstante?

13 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Cat de geniale sunt povestile astea!
Am 15 ani si nu m-am sarutat cu nimeni, dar e frumos sa-ti imaginezi, mai ales cand citesti raspunsurile altora! happy

| AnonimA a răspuns:

Pai la 14 ani eram impreuna cu el infata casei mele si na am mers sa il pup p obraz si a venit la mine m-a luat in brate si m-a sarutatlaughingin momentul ala m-am pierdut si nu stiu nu cred ca am mai facut nimic sau am facut dar numai stiu adica eram surprinsa(placut)si dupa m-am combinat cu el dar eu mai vb cu el asa dar nu eram impreuna dar vruiam aman2 sa ne combinamlove strucklove struck

| foxi a răspuns:

La 18 ani pe o banca in parc!

| virusake a răspuns:

12-13 ani.
Eram pe o banca in curtea scolii si a venit o fata care ma simpatiza asa in mod special (mai mare ca mine cu un an) laughing Si na, aia a fost. A venit pe la spate si nu am mai putut reactiona. tongue

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

La 14 ani...eram pe afara...la vreo 20 de m de casa mea :X

| LLLLLLLL a răspuns:

12 ani intr'un parc, iarna

| D A R i U t S s A a răspuns:

Ha ha happy
La sfarsitul clasei a 6.love struck La scoala happy Eram de serviciu'pe scoala.

| ImmortalQueen a răspuns:

Pai pe la 14 ani.Eram intr-un parc la o intalnire (numai noi doi)

| JuLien a răspuns:

La 13 ani...sus pe bloc sa ne vada toata lumea.doi indragostitilaughing

| georginika a răspuns:

Pai thinking la 16 anisoriblushing la munte, in ploaie love struck

| deeuh a răspuns:

N-am sarutat nici un baiat:p mai degraba ma inchid intr-un spital, am 13 ani... si nu stiu...

| naomy_6390 a răspuns:

Pai cred ca aveam vreo 5-6 anishori ca eram la gradinitalaughing

| alebuburuza a răspuns:

La 15 ani, aveam prieteni in comun si cum se intampla de obicei imi spuneau ca el e topit dupa mine si lui la fel. iar la un chef dat de el m-a invitat, iar dupa vreo 2-3 ore m-a chemat cica vrea sa-mi spuna ceva la ureche ca nu se aude de muzica si cand m-am apropiat m-a sarutat.