| Butterflyaway a întrebat:

La ce varsta ati avut prima relatie? Dar primul sarut? Cum vi se par generatiile din ziua de azi?

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

La 16 ani am avut prima relatie si generatiile de azi mi se par prea curioase sa experimenteze de mici anumite lucruri

| Azµre a răspuns:

Bravo bun subiect.
Despre primul sărut ce să zic că eu de la 7-8 ani pupam fetele pe bot și ele fugeau de mine laughing
16 ani prima relație după care multe altele. Legat de sex nu m-am masturbat în copilărie mi s-a vorbit despre asta când eram mic și mi-a tăiat tot elanul să încerc să fac așa ceva.
Sex am făcut la 17 ani cu o fată mai mare ca mine... În rest am avut relații peste relații unele cu sex altele fără, nu e o rușine în asta. Și acum am o relație de 4 ani de care sunt foarte încântat și bucuros. Pe scurt mi-am pus pirostriile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La primele 2 nu pot raspunde ca inca nu le-am trait. La ultima, generatiile care vin sunt din ce in ce mai proaste.

| gingergirl1 a răspuns:

Primul sarut la 8 ani, relatie serioasa inca nu am avut, si despre generatia de astazi...fac parte din ea, dar uneori mi se par cam exagerate chestiile astea!

| Gogu06 a răspuns:

Prima mea erectie am avut-o la 10 ani

| KinderBeeeib a răspuns:

Prima relatie la 14 ani dar nu ne sarutam decat pe obraz din an in Paste si generatiile din ziua de azi vad fete de a doua care umbla pe tocuri si spun ca au iubiti.Sa ai pe cineva care sa iti placa de mult sau ceva gen nu mi-se pare chiar asa exagerat la cei de 12, 13 ani...

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Cred ca la 14 anithinking ...primul sarut a fost...nushlaughing)

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JsN93nxa8vo. Asculta melodia si iti vei da seama care este parerea mea despre generatiilede azi.

| 0alafaranume0 a răspuns:

Generatiile din ziua de azi se gandesc numai la sex! nu vreau sa jignesc pe nimeni dar inainte nu toti aveau internet, calculatoare, nu toti aveau posibilitatea sa se informeze atat de usor si totusi nu erau ca cei din ziua de azi...80% numai redusi

| DeeaBear a răspuns:

Lumea evolueaza si involueaza. Dupa cum stim pe vremuri in evul mediu, femeile se casatoreau la 14 ani sau chiar mai devreme. Copiii apareau la 16 ani si nu numai unul ci mai multi. Pe atunci mortalitatea era ridicata avand in vedere ca nu existau medicamente pentru mai multe boli, cum ar fi pneumonia si altele. Deci daca stam sa ne gandim viata are demersul ei si noi ne-am obisnuit cu anumite idei care ni se par "normale" dar asta pentru ca nu facem parte din aceasta generatie pentru care "normalitatea" este definita de cu totul alte idei.

| Matei_Mihaela_1996 a răspuns:

Prima relatie la 15 ani cat despre sarut la fel.
Generatiile din ziua de astazi mi se par prea obsedate sa aiba un iubit sau o iubita.Vad fete de 12 ani tinandu-se de mana si altele.Pe scurt e cea mai "proasta" generatie.

| daeuade a răspuns:

Eu la 15 ani am avut prima relatie, mi se pare ca generatiile de azi is cam obsedate de asa ceva

| LolaBebe a răspuns:

Stiti ce! Eu vad lucrurile asa: lumea se schimba odata cu vremea! Voi nu intelegeti chestiile astea fiindca nu aveţi 11-14 ani! Si vedeti doar ca se poarta ca voi la 14-18 ani dar sa fim sinceri copii din ziua de azi incep pubertatea mai devreme! Si lor le e greu. Dupa ce ca corpul lor e in schimbare si trec printr-o furtuna de hormoni voi le mai băgaţi si in cap ca sunt anormali si precoce doar pentru ca voi la vărsta lor gandeati altfel! Copii din zilele noastre se dezvolta mai rapid! Asta e! Mai sunt si copii care întrec masura dar asta nu inseamna ca daca cuiva de 11-12 ani ii place de cineva trebuie sa o luati razna! Copii au nevoie de intelegere nu de reproşuri care sa-i induca si mai mult in eroare!