Atunci spune-mi cum ar fi trebuit sa ma exprim! Am observat ca toti am inteles la ce m-am referit ...numai tu nu.
Mai asteapta si tu pana pe la 17, 18 ani, daca nu vrei sa ajungi pestera orasului, dupa ce te apuci n-o sa te mai lasi ca si cu tigarile.
- lol, nu-s prost xD si eu am inteles, doar ca faceam referire la cum te-ai exprimat
Pai spune cum ar fi trebuit sa sciu...
"scriu"
"cand ati avut ocazia sa va pierdeti virginitatea / cand v-ati pierdut virginitatea?"
Cred ca e pe sub pat sau nu stiu...a fugit...habar nu am pe unde am pierdut-o eu dar sper c-o s-o gasesc
Hai nu fa pe desteapta ca nu merge; alt cuvant pentru asta nu exista! "pierdut" este cu sensul ca nu o mai ai, virginitatea
Lasa-l Cris ca sa se simta si el bine! Lasa-l sa creada ca stie ce culoare au pana si chilotii tai !
Hai sa nu ne mai certam pentru ca tu nu vrei sa recunosti ca ai gresit si tu odata...Stii vorba aia ''cine-i mai destept cedeaza primul''? Am sa cedez eu pentru tine ca sa te simti bine si am sa-ti las creierul odihnit, pentru ca nu vreau sa-l mai stresez pe micutul ala pentru a-mi da ''replici inteligente'' cu care sa-mi ''inchida gura ''. Bafta iuduu, Pa Pa!
Si acum sincer...Ce nu-ti mai convine? ''Expresia'' mea ''V-ati dezvirginat '' nu iti convine.Ok.Dar am folosit ''expresia'' ta si tot nu iti convie...Hai ma lesi cu mofturi d-astea.
L-am lasat sa-si pastreze creierul odihnit...Ce-i mai trebuie?))
Mah repet a nu stiu cata oara, cand ai prima relatie te dezvirginezi.Nu poti sa te dezvirginezi fara relatie, e imposibil.Stiu ca o sa fie cretini care ma vor contrazice, dar uitati-va in DEX, si veti vedea ca nu ruperea himenului, la fete vorbind, reprezinta dezvirginarea, ci prima relatie sexuala.
Nu, dar vroiam sa stiu cam pe la ce varsta altii asemenea relatii. Eu nu vreau sa incerc de pe acum pentru ca nu are rost...
...pe la ce varsta au inceput altii asemenea...
Prima relatie pe la 12-13 ani.Dar am facut-o la aproape 17, cu altul, adica cu cel cu care sunt deja de 2 ani jumatate.
Pai hai sa vedem m-am dezvirgianat undeva pe la 15 ani (funny story)si prima relatie serioasa a avut-o undeva la 17 ani
Glumesti, nuh?
?)) glumesti nu? aia e relatie?) eu zic ca una poate incepe pe la.15
Nu pe la 8...
anonim_4396 întreabă: