Nu e nimic in neregula daca nu ai prieten, lucrurile trebuie sa decurga normal, mai ales ca primul prieten, daca se va purta urat cu tine, te va marca intr-un fel sau altul.
Primul iubit o sa-l ai cand o sa simti chestia asta, nu poti sa-l programezi. Poate maine, poate peste 4 ani, e la fel de normal. Nu-ti mai face atatea probleme, ai tot timpul din lume!
El n-are iubita, are o joak, adica... ce dq in a 5a si eu sunt tot a 5a, imi plac multe fete si ele pe mine dar. ce vre...
Primul iubit l.am avut la 14 ani. In clasa a-5-a ar trebui sa iti vezi de copilarie, sa te joci sotronul in fata blocului si de-a v-ati ascunselea. Ai timp destul de baieti, dar copilaria nu o sa o mai poti recupera.
Nu te grabii sa iti faci iubiti. E destul timp. Oricum la varsta asta o sa conteze foarte mult sa ai note mai bune ca sa intrii la un liceu si profil dorit de tine ca la liceu o sa dai de baieti mai multi si mai "diferiti" intr-un mod bun, si o sa ai si mai mult timp liber si o varsta mai potrivita.
Eu sincer sa fiu am avut prima iubita (prima mea relatie care se putea numii relatie) pe la 18 ani. Sincer sa fiu nu regret nimic pentru ca pana atunci oricum nu gasisem nimic interesant si ce am aflat ca e mai bine sa faci acest pas doar cand simti ca e momentul si mai ales daca gaseti baiatul potrivit cu care ai multe in comun si te simti bien in jurul lui si stie sa se comporte frumos cu tine mereu.
Eu zic sa astepti macar sa ajungi la liceu ca acum nu are rost sa te grabesti sa iti faci iubit.
Primul " iubit" care de fapt a fost o joaca l-am avut in clasa a 5-a si "relatia" a durat 2 saptamani.
Daca in clasa a 5-a nu ai iubit, asta nu inseamna ca nu vei avea niciodata. Va veni timpul cand vei avea si tu unul, dar mai asteapta pana cand vei gasi persoana potrivita!
La 6 ani m-am indragostit prima data.la 15 ani am avut o prima prietena si prima dragoste, dar eu eram prea mic si ea avea 14 si era mult mai mare ca mine. iar la 25 m-am casatorit, dupa multe iubite trecatoare pe cerul vietii mele ca niste comete.frumoase dar ...trecatoare.
Ce deal ce colina? intai invata sa scrii corect si apoi fa-ti un prieten:* pupici
Draga mea. eu am 15 ani si 8 luni si nu am avut niciun prieten pana acum
mi-am trait copilaria si de acum am timp sa imi fac un prieten
si prietenul nu trebuie sa-l ai doar de dragul amicilor/colegilor tai doar ca sa fii si tu ''cool''
Qazzzo întreabă:
ClassyAndSassy întreabă: