| sorina_2296 a întrebat:

La ce varsta ati avut primul prieten, si cati ani avea prietenul si daca nu va deranjeaza as vrea si numele!

Răspuns Câştigător
| thedragon a răspuns:

Pai la 11 ani si ea are tot 11...chiar ieri am inceput relatiahappynumele ei e denisa

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Arthur a răspuns:

Primul prieten l-am avut la gradinita.batting eyelashes El era mult mai matur ca mine, era in grupa mare.hee hee

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Aveam 16 ani jumatate, el avea 20 de ani, il cheama Cristian. A fost o relatie frumoasa, furtunoasa, platonica care a durat 4 ani. Am ramas buni prieteni, am fost fiecare la nunta celuilalt.

| daii a răspuns:

Pai la 14 ani. El avea 17.il cheama Adi.[majoritatea s-au opus relatiei noastre, dar au luat teapa ca tot cum am vrut noi o iesitbig grin]
dar tu?happy

by daiiwinking

| Anca a răspuns:

Eu aveam 13, el 17 big grin A durat vreo 3 luni, dar am stat agatati unul de altul 5 ani happy Adica in astia 5 ani ba eram impreuna, ba nu. happy A fost cea mai frumoasa relatie si cea mai complicata. Mai mult platonica, dar si-a pus f mult amprenta asupra vietii mele.
De curand l-am revazut la o nunta, intamplator. dupa 5 ani. de cand nu mai stiam nimic de el. Si aproape ca nu l-am recunoscut. si nici el p mine. Am vorbit putin si ne-am uitat unul la altul toata noaptea. Dar el era cu prietena. Am facut schimb de nr de tel, am vorbit o singura data si cam atat a fost.
Nu ma mai atrage, dar a ramas acolo undeva. happy
Il cheama Razvan.

| Casiana a răspuns:

Eu 16, el 17 il chema Iulian(dar eu ii ziceam BeBe, nici acum nu stiu de celaughing), ne-am despartit din pacatesad

| cioccioc a răspuns:

Pai sincer eu aveam vreo 11 ani aproape 12 big grin iar el 14big grin. a fost o relatzie destul de serioasa.big grinbig grin

| FunnyCreations a răspuns:

Din pacate nici acum nu am prima relaite si am 15 ani sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu 13 si opt lui iar el 20 fara 2 saptamani... a fost dragoste la prima vedere...il cheama Costin, a fost prima iubire. o iubire frumoasa happy

M-a invatat sa iubesc cu adevarat, sa nu ma dau batuta de la ceea ce-mi doresc...si totodata sa plang in fiecare noapte.happy

A trecut 1 an de cand ne-am despartit.inca il mai iubesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aveam 13 ani iar el 23.sincer cei mai multi s-au apus spunand ca este mult prea mare. iar cum ne casatorim.suntem impreuna de 5ani.love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut primul prieten la 8 ani. El avea tot 8 ani.IL cheama beni.

| b3crazy a răspuns:

Pey... la 12 ani, si el 13, pe mine ma kiama Teo, pe el Gino love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu 14, el tot 14...Razvan Stefan il chema. Din pacate ne-am despartit.Il alintam puisor, bubi, bebelino, si gogosica pufoasa.sad

| mirela07 a răspuns:

La 9Ani ionut (1 zilaughing).)