anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta ati avut primul sarut? Cum vi s-a parut? Ai inchis ochii? La ce te gandeai atunci? Cum s-a intamplat? Ce ati vb. inainte si dupa?

4 răspunsuri:
| lolytagirl a răspuns:

Poi la 14 ani el a vea 16 eram impreuna si tineam cat d cat unul la celalalt.El a facut primul pas.MI s-a parut dragut, nu am inchis ochii dc nu mai stiu dar a fost placut desi credeam, ca o sa fie greu.Iar dupa am ramas impreuna :X:X:

| Allecsandra_8013 a răspuns:

La 15 ani. a fost super frumos:Xam simtit fluturasi in stomac:X:X
Da:X`!
El se ruga de mine in liceu sa fim imp. s-a intamplat pe holul liceului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primul meu sarut a fost la 20 de ani, ca si prima intalnire de altfel. A fost foarte ciudat pentru mine, pentru ca nu ma sarutasem pina atunci si nici nu stiam cum e. Prietenul meu fiind mai experimentat (desi avea aceeasi varsta) m-a ''invatat'' si pe mine. La primul sarut eu nici nu suflam, ne priveam in ochi, si treptat treptat ne-am apropiat si buzele noastre s-au unit. Despre ce am vorbit inainte si dupa nu-mi mai amintesc, dar stiu ca am rosit si ca imi batea inima ca la iepuras. Trebuie sa admit faptul ca a fost cel mai bun kisser cu care m-am sarutat vreodata. Ma treceau de-a dreptul fiori prin tot corpul si aveam si fluturasi in stomacel. O facea mereu cu pasiune, ma strangea la piept si-mi parea ca sunt in rai... Au fost clipe foarte placute de care imi amintesc cu nostalgie. Cat despre mine, nu prea obisnuiesc sa inchid ochii cand sarut.

| ZuHuXχX a răspuns:

Primu meu sarut a fost in clasa 1 la sf anului scoloar la un mic banchet. Am avut amandoi ochi deschisi a fost super misto. Dar nea vazut multa lume a fost un pic jenant. Dar noua nea pasat doar un pic. Apoi zilele urmatoare am inceput sa fim impreuna si ne zvonea toata scoala. Mie dor de zilele alea. Acum sunt a8-a trec a noua la anul. Sper ca ti-a placut. A fost prima mea poveste de ¨dragoste¨.

Întrebări similare