Cam in jur de 15 ani si am fumat Marasesti sau Carpati. nu mai stiu exact, insa stiu bine ca erau foarte ieftine. probabil le uitase un mosulet pe banca unde m-am asezat eu cu prietena mea. ne-am ascuns intr-o scara si am inceput sa ''fumam''. ea de atunci a devenit dependenta, eu insa nu fumez deloc
Aproape toata clasa mea fumeaza si nu-mi vine sa cred ca eu n-am incercat nici macar odata... m-am abtinut, desi curiozitatea si tentatia e mare mai ales daca stai printre fumatori asa cum fac eu
N.e.v.e.r, never!. nu o sa fumez niciodata, urasc tigarea, am urat-o si o voi ura
Pe la 9 ani pall mall slims albastru ) inca mai stiuuu... era cu prietenele mele si neam ascuns prin oras la un bloc in constructii une nu ne vedea mama... si dupa aia neam dat cu o tona e parfum
Mai incercasem eu da nu stiam cum sa trag
si de inceput am inceput pe la 14 ani cu kent 8 si de atunci am fumat doar kent8 dar din pacate m.am mutat in alta tara si m-am apucat de lm si davidoff insa cele mai bune eu spun ca sunt sunday´´s fantasy dar nu stiu unde as mai putea sa le gasesc am ints ca in timisaora de unde sunt nu se mai vand( eve)
La 12 ani numai stiu exact ce tigari am fumat da stiu ca in ziua aia am cumparat un pachet intreg si de atunci cate juma de pachet pe zi in prezent doua pachete pe zi si iarba ocazional
Pai m-am apukat anul trecut prin feb km asa.pe at aveam 16 ani si 4 luni.. Ce tzigari uhh. mi s pare ca. Vogue Menthol, m-am apukat dintr-o prostie.am vrut doar sa vd cum e. si a2a zi ink una, a3a zi mai mt de 1) si tot asa.si sincer acum regret, dc? Pt ca nu sunt bune pentru sanatate si mai ales ca de ceva mai mt timp fumez imediat km ma trezesc. nc nu fac bine oki.si nu e bine deloc pentru ca am gretzuri si ameteli dk fumez pe stomaku gol si in + am slabit foarte mult. Nu e bine sa fumatzi. j pentru cei care nu fumati foarte bine faceti nc sa nu va apukatzi ca regretatzi dp aia.
Pe la 15 ani inainte sa incep a9-a am luat de la prietena pall mall albastru si am mai tras a 2-a zi kent,
am mai incercat dupa un an niste slims nu mai stiu de care
si un trabuc care nu mi s-a parut mai deosebit decat tigarile.
Oricum am 1 an jumate e la "first try" si am fumat de maxim 10 ori.
Pe la 15 ani inainte sa incep a9-a am luat de la prietena pall mall albastru si am mai tras a 2-a zi kent,
am mai incercat dupa un an niste slims nu mai stiu de care
si un trabuc care nu mi s-a parut mai deosebit decat tigarile.
Oricum am 1 an jumate e la "first try" si am fumat de maxim 10 ori.
La 12 ani. era kent 8 si am fumat vreo 4-5 luni. [ ca a aflat tata. si mama. dar m-au lasat... lol. ] nu imi ziceau nimic si dar acum nu mai fumez asa mult ca vreau eu nu ca imi zic ei [si eu sunt fumatori ]. fumez 1-2-3 tigari pe zi acum. 1 mai mult ca nu vreau sa mor asa repede. :d tin cat de cat la sanatatea mea. deci; bafta; x
13 ani L&M da nu mai stiu decare era, m-au durut plamani o saptamana si nu mi-a placut dar dupa aia am prins gustul la kent si winston, am mai incercat si pipa si narghilea care mi-sau parut foarte speciale si din care trag ori de cate ori am ocazia.
Din fericire in momentul de fata nu mai fumez tigari normale si nici nu simt nevoia.
Anonimul54287654098 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: