Anul trecut...intr-o excursie. Jumatate din clasa mea fuma, asa ca am tras si eu un fum dintr-o tigara...cred ca era kentm-am inecat si am aruncat tigara pe jos(hotelul la care eram cazati era din lemn, deci era sa ne prajim ca sobolanii)apoi m-a luat cu ameteliam baut o gramaaaaadaaaa de apa si am mestecat un pachet de gume.chestia e ce nu mi s-a parut cine stie ce filozofie sa fumezi. ce mare branza sa tragi niste fum dintr-un batz si apoi sa il sufli afara? plus ca miroase ingrozitor si iti ramane un gust in gura de borasti si matzele
La 12 ani numai stiu exact ce tigari am fumat da stiu ca in ziua aia am cumparat un pachet intreg si de atunci cate juma de pachet pe zi in prezent doua pachete pe zi si iarba ocazional
La 14 ani fara o saptamana! Si am fumat glamour Si acum fumez, cand am cu cine si bani
Mai incercasem eu da nu stiam cum sa trag
si de inceput am inceput pe la 14 ani cu kent 8 si de atunci am fumat doar kent8 dar din pacate m.am mutat in alta tara si m-am apucat de lm si davidoff insa cele mai bune eu spun ca sunt sunday´´s fantasy dar nu stiu unde as mai putea sa le gasesc am ints ca in timisaora de unde sunt nu se mai vand( eve)
La 12 ani. era kent 8 si am fumat vreo 4-5 luni. [ ca a aflat tata. si mama. dar m-au lasat... lol. ] nu imi ziceau nimic si dar acum nu mai fumez asa mult ca vreau eu nu ca imi zic ei [si eu sunt fumatori ]. fumez 1-2-3 tigari pe zi acum. 1 mai mult ca nu vreau sa mor asa repede. :d tin cat de cat la sanatatea mea. deci; bafta; x
Prima data la 8 ani era un Kent asta o fost prin 2006 dar in ziua ceea nu mai vreau sa-mi amintec o fost groaznic)
Anonimul54287654098 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: