Doamne, sper ca "cloe11" nu vine de la 11 ani
Nu am fumat niciodata si nici nu am de gand.
N-am incercat si nici nu am de gand. Multumesc lui Dumnezeu nu suport fumul de tigara... am scapat de un viciu!
13-14 ani... dar nu mi-a placut deloc , acum e altceva parca are alt gust, dar incerc sa nu ma apuc
Am incercat pe la 12 ani si am primit ce meritam, o bataie in toata regula si am devenit baiat cuminte.
Nu am fumat niciodata si nici nu o voi face. Nu ai vazut pe pachetele de tigari cate poti patii? Si ca veni vorba de asta, sa iti zic un banc pe aceasta tema.
Se duce un om la magazin sa isi cumpere un pachet de tigari. Vanzatoarea ii intinde pachetul, iar omul vede scris pe el: "Fumatul provoaca impotenta". Se gandeste omul putin si ii spune vanzatoarei: Dati-mi mai bine deala cu cancer!
La 14 ani...am fumat vreo 3 ani dp care m-am lasat, adica nu mai pot sa fumez, se int f rar sa ma i trag un fum odata pe saptamana, dar f rar
Nu am fumat, nu fumez si nici nu voi fuma. E o prostie, si nu sunt disperata sa fiu cea mai cool daca asta imi pune in pericol sanatatea.
La 14 ani, mi-au dat niste colegi mai mari sa rada de mine ca nu stiu sa fumez, dar am tras in piept frumos si le-am aratat eu lor:d[sa nu te apuci]
La 12 ani fara vreo luna, 2 am facut cunostiinta cu tigara(adica acum vreo 4-5luni)
Si acum kateodata ne mai intalni... dar destul de rar(nu vreau sa devin dependenta)
La 12 ani am fumat o saptamana apoi m-am lasat
in clasa a 8 datorita anturajului m-am apucat din nou am fumat 2 luni apoi am realizat ca nu e bine si m-am lasat...