A fost vara trecuta, la 11 ani, a fost asa pe nepregatite, sunt cosul de baschet in curtea scolii, unde ne-a vazut ceva lume si probabil ca... mereu voi ramane in gandul lui. A fost minunat.
Mi-ai facut ziua mai frumoasa.
). Ma bucur :*
A fost la 14 ani la banchet, in timp ce dansam el mi-a zis ca vrea sa-mi zica ceva si dupa m-a dus jos afara si mi-a zis ca-i place ff mult de mie si daca vreau sa stau cu el si apoi m-a sarutat la inceput nu am simtit prea multe dar dupa mi-a placut la nebunie si m-am simtit cea mai fericita fata, ma simteam de parca treiam un vis, de parca nu era real si dupa o saptamana nu mi-am mai putut lua gandul de la sarut
Primul sarut l-am avut la 12 ani chiar numai stiu cum a fost dar stiu ca este cu persoana care iubesc la fel de mult si acum (am 16 ani)
Eu in viata mea n-am primit nici macar un sarut asa ca si asa ma dorare ca n-am macar o prietena.
La primit agcidental de la un prientan, pot sa zic ca a fost o sensatie ciudata )
Sarcu de el! nu teo fost mila?
inca nu l-am primit dara cred ca va urma prin mrtie(speeeeeer)
La 7 ani a fost de un vecin si cand l-am primit pe neasteptate l-am lovit cu peria de par peste fata o saptamana ia ramas semne