Stai linistit ...........si eu am fost si sunt ff timida si de sarutat am sarutat abia la 17 ani
Eu la 16 ani si nu am simtit nimic ...La 18 am simtit si eu cat de cat cand am iubit pentru prima data.
@leinad eu la 13 ani jumate doamne, ce "fluturasi"? aveam "fluturi" in toata regula emotii, ametelii...pe urma 2 zile nu ma mai vazut la fata pana mi-am revenit . venea saracu in fiecare zi sa ma vada si sa ma "pupe" si el ...si eu "orgolioasa" ce eram (al dracul orgoliu ca mi-era mai mult frica, rusine) nu si nu si nu... ahhhh dee pana la urma ma zis acceptat dar sincer nu cred ca se uita vreodata momentele astea :X... e frumos cand ti-aduci aminte
Eu la 14 ani ...pff aveam si eu niste emotii si eram ff timida...saracu. cat se ruga baiatu de mine sa il las sa ma pupe.vaai dar pana la urma am cedat :X a fost primul meu sarut si nu o sa il uit niciodata
A fost la 13 ani! mi-a fost foarte rusine dar pina la urma am cedat!
daca cinstit nu mi-a placut deloc primul meu sarut! dupa aia imi venea sa vomit ! iar dupa aia nu am iesit din casa o saptamana ca imi era tare rusine, imi parea ca de-amu toti stiu ca mam sarutat! intram in pamint de rusine!
dar acum imi place sa ma sarut cu presoana draga si atit! si chiar ii foarte placut!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: