Biologic, de la varsta cand incepi sa ai ciclu menstrual.
Insa, pentru a-ti incepe relatiile sexuale, trebuie sa fii pregatita si psihic, nu doar fizic, dar acest lucru depinde de fiecare.
Depinde de persoana. Unele persoane se dezvolta mai repede si altele mai incet. Cel mai mult conteaza de cat de pregatit te simti si cat de repede. Dar sa nu uiti 1. Foloseste prezervativul. Sunt multi care isi spun "cate sanse sunt sa mi se intample mie" si se trezesc cu sida, infectii, hepatita si altele. Sa nu mai spunem de sarcini nedorite. 2. Nu face asta doar pentru ca e la moda sa iti pierzi virginitatea cat ai repede. Totusi recomand sa iti incepi viata sexuala dupa 16 ani cand esti cat de cat dezvoltat fizic.
Biologic" la ce varsta iti vine menstruatia dan normal 18 daca nu vrei ca partenerul nu vrei sa intre la "facultate"" dar mno
Eu consider ca nu-i corect ca poti incepe viata sexuala dupa menstruatie, deoarece menstruatia poate incepe la fete si mai devreme.cel mai corect sa incepi viata sexuala dupa 18 ani.aceasta e parerea mea
Sa nu ajungi si tu in situatia asta, desi ma cam indoiesc http://www.tpu.ro/......fer-funda/
ladymuzik întreabă:
WeAreSmart întreabă: