| anais13 a întrebat:

La ce vârsta credeti ca ar fi potrivit ca partenerii sa se mute impreuna?
Luând in considerare diverse dificultăți care ar putea interveni, precum monotonia, lipsa de intimitate, obișnuința intre parteneri, anumite neînțelegeri care pot apărea etc

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nunta sa nu fie, se muta cand li se scoala impreuna de preferat nu in chirie ca aia nu e viata. Si cand a iesit la lumina inselatul sau se stinge scanteia amoroasa bagajul si pe usa. Reproducerea umana implica dezamagiri pentru multi oameni pentru ca nu mai e siguranta fidelitatii

| ania a răspuns:

Dupa ce se casatoresc

| Violleta2022 a răspuns:

Dupa 20 de ani, cand sunt pe picioarele lor, au servicii si bani, ca sa se poata intretine si bucura de independenta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar daca intrebarea este simpla la prima vedere, nu i se poate da/oferi un raspuns care sa fie catusi de cat obiectiv din cauza ''complexitatii '' situatiilor placute/neplacute care apar in timpul convietuirii a 2 persoane chiar si perfect... echilibrate psihico-mintal. big grin

| SG1995 a răspuns:

Hm cel mai ok e după 20-25 de ani.

| Goete a răspuns:

Monotonia apare oricum daxa nu faci nimic impotriva ei - si cubatat mai mult cand porbesti de la aceasta premisa...
Dar oricand poti opri cu masina (in loc permis de datini si de lege) pentru a dansa pe o melodie de la radio, sau iti poti surprinde atat partenerul cat pe tine cu o multime de lucruri, incepand de la atat de sinple pana la sex in 3 sau in 4.
Lipsa de intimitate - mi se pare absurd sa vorbesti despre asta intr-o relatie. Daca vrei sa spui lipsa de Libertate - este la atitudinea voastra sa va frustati libertatea, sau Nu.
Ai mei au 30 de ani impreuna si ma surprind in fiecare zi
Sa sintinlipsa de

| Goete a răspuns:

Monotonia apare oricum daxa nu faci nimic impotriva ei - si cu atat mai mult cand v
orbesti de la aceasta premisa...
Dar oricand poti opri cu masina (in loc permis de datini si de lege) pentru a dansa pe o melodie de la radio, sau iti poti surprinde atat partenerul cat pe tine cu o multime de lucruri, incepand de la atat de sinple pana la sex in 3 sau in 4.
Lipsa de intimitate - mi se pare absurd sa vorbesti despre asta intr-o relatie. Daca vrei sa spui lipsa de Libertate - este la atitudinea voastra sa va frustati libertatea, sau Nu.
Ai mei au 30 de ani impreuna si ma surprind in fiecare zi
Sa sintinlipsa de

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când sunt aproape de vârsta coșciugului, își cumpără loc de veci împreună că e mai ieftin decât o casă. Până atunci să își trăiască viața nu să stea împreună să-și miroasă șosetele reciproc că nu-i ajută la nimic.

| Bozgi200 a răspuns:

După ce consideră că s-au cunoscut destul