16-30,de ce?
Atunci experimentezi mai multe experiențe, de regulă.
Motivul e ăla că nu ai responsabilități, copii și așa mai departe
Mai exista și cazuri între 40-60 de ani, fiindcă na...copiii îs la casele lor și adulții își fac de cap mai des.
Dar predominant între 16-30, atunci descoperi chestii, atunci umbla mai des hormonii, atuuuunci viața este roz bombon până la prima boala cu transmitere sexuala
Categoria de vârsta de aproximativ 30 de ani.
Este perioada în care avem stabilitatea financiară și emotională necesara unei astfel de legaturi.
În orice cuplu, indiferent de vârstă, relațiile intime, sunt la cote maxime, in primii ani de relație.
De ce e asa?
Pentru ca, în primii ani, aceștia încep sa se descopere, e începutul și dorința, e multa pasiune, etc.
Mai apoi, în timp ( din păcate) intervin problemele, intervin copilașii cărora le acorzi mai multa grija și toate astea, duc la o răcire în cuplu și sex - ul nu mai este pus pe primul loc.
Firește, nu este valabil în toate cuplurile, sunt mulți ce se iubesc și țin flacăra pasiunii și după 40- 50 de ani de relație.
Cred ca trebuie sa invatam sa păstrăm acesta pasiune cât mai mult, pentru a nu se rari sau chiar opri ( în unele cazuri ) definitiv contactul intim.
Deci, părerea mea este ca ...la orice vârstă fac sex ( atât bărbații, cât și femeile ). Dar cel mai mult, cred ca, cu cât ești mai tânăr, cu atât faci mai mult.
Evident, odată cu înaintarea în vârstă, lucrurile se mai schimba.
Sex, pot face cu aceeasi pasiune și dorința, chiar și cei de 60 de ani. -
In primii ani de relatie, la orice varsta. Pe urma flacara se stinge incet si pasiunea dispare. Asta este realitatea.