| jkjhcshbbzmb a întrebat:

La ce varsta credeti ca e bine sa iti incepi viata sexuala? eu am prietene care si-au inceput-o de la 15. e bine? ce riscuri exista?

16 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Evident ca nu e bine.
da-i si tu un google "viata sexuala la 15ani" si gasesti acolo f multe articole.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Viata sexuala o incepi atunci cand te simti pregatita pentru acest pas. Dar in nici un caz la 15 ani.Asteapta macar sa faci 18 ani.Deabea atunci sti cu siguranta ce e mai bine pentru tine.happy

auran
| auran a răspuns:

Dupa parerea mea la 15 nu este bine, la varsta asta inca te gandesti la feti frumosi, cu alte cuvinte esti o copila - crezi ca merita sa-ti sacrifici acest lucru de pe acum? Ai toata viata inainte pentru acest lucru - si daca iti va placea atat de mult o sa recuperezi si timpul care consideri ca-l pierzi acum. De la 18 ani in sus daca tii neaparat!
Nu incerca sa fii in pas cu "moda" - nu este o regula impusa!

| greg a răspuns:

Si baiat si fetita happy la 17-18-19 ani.

| Abcfunny a răspuns:

La 18 ani este cel mai bine
exista si riscuri :
1.sa ramai insarcinata
2. lasarea sanilor
3. daca parinti nu stiu s-ar putea sa primeasca baiatu o bataie zdravana

| Summer Memories a răspuns:

Nu este o regula despre cand sa-ti incepi viata sexula, faza e sa simti ca esti pregatita, acum logic nu o sa fii pregatita cu primul baiat care iti iese in cale, ci cu unul pe care tu il iubesti si simti ca si el te iubeste pe tine happy.

Eu prefer sa o incep in noaptea nuntii.Asa, doar sa aiba mai mult farmec, acum fiecare face ce simte :*.

| ka2 a răspuns:

Eu cred ca e bine s-o incepi cand simti. Daca ele au inceput-o nu inseamna ca esti mai jos decat ele, iar daca o incepi si tu nu inseamna ca "nu ai gandit" sau ceva de genul asta. Cunosc multe fete care au inceput la 14 ani chiar... si, culmea, sunt si mult mai mature/deschise la mintewinking succes!

| totata a răspuns:

Nu stiu daca exista o varsta la care sa zici ca e bine sa iti incepi viata sexuala.asta difera de la persoana la persoana.eu am facut cand am crezut de cuviinta(la 16ani)asta nu inseamna ca atunci e bine.Acum daca ar fi sa o iau de la capat m-as gandi de 2 ori inainte.Asa ca cel mai bine e sa astepti momentul potrivit, nu baiatul, pentru ca nu existahappy

| danutza_8181 a răspuns:

Eu cred cind esti pregatita ca vrei asta si crezi ca vei putea sa te descurci...de ce intrebi ca e bine, fiecare cu viata lui de ce trebuie sa te uiti la alti, trebuie sa faci ceia ce e bine pentru tine nu petru alti. pot fi riscuri sa te inbolnavesti sa ramai insarcinata etc.sa faci sex vei avea cind ai toata viata in nainte...eu cred ca sexul nu e cel mai important lucru sunt lucruri mai imprtante si trebuie mai intai sa ne gindim sa nu gresim cind vrem sa facem ceva ca pe viitor sa nu regretam...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand esti majora, atunci riscurile o sa ti le asumi singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te mananca si iti vine sa te urci pe pereti iti recomand sa o faci laughing, daca nu... mai ai si tu un pic de rabdarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut desigur kai normal altii o incep de la 13 si nimic rau in asta nu-i organizmul cere, dar dacaa cere nai incotro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai normal ca in ziua de azi multi isi incep viata sexuala pe la 15 ani pentru ca in ziua de azi toti copiii sunt inconjurati de informatii despre sex, cum ar fi la televizor, care pe fiecare canal se vorbeste tot mai mult despre lucruri care au legatura cu sexul ca sa nu mai spun de prietenii care ii invata l-a prostii pe unii. Eu te sfatuiesc sa nu te grabesti ca sa nu regreti mai tarziu, pentru ca ai toata viata inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand crezi ca esti pregatita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand consideri ca esti pregatita si ca vrei u asta nu ca iti zice cineva ca e mai bine mai devreme decat mai tarziu chatterbox si tu alegi nu altcineva pentru tine.

| adde a răspuns:

In nici un caz la 15 ani. La varsta asta esti naiva si exista riscu de a ramane insarcinata. cel mai bine ar fi la o varsta la care esti matura si atunci cand simti insa in nici un caz la 15 ani