Cand ai ceva sentimente pentru o anumita persoana. Nu conteaza varsta, mai bine regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut la timpul potrivit! Pup.
Lasa nu mai fi tu confuza, asteapta si o sa vezi cum este viata. Te infigi prea devreme in chestii din astea si pe urma o sa iti para rau.
E foarte bine atata timp cat totul e cu masura, adica o tinere de mana un pupat pe obraz fie cel mult pe buze dar doar pupat, sunt foarte simparice aceste prieteni atata timp cat raman copilaresti cand deja se ajunge la interese sexuale e deja prea de tot si trebuie un punct pus.
Cand esti gata de casatorie.
Asta zice Scriptura. Acuma ce zic oamenii e alta poveste.
Oricum, daca mergi pe mana lui Dumnezeu nu iti va merge rau! Iti spun din experienta. Nu am avut prietena decat cand am vrut sa ma casatoresc. Nu am sarutat nici o fata in afara de sotia mea. Si sunt cu ea de multi ani si cu 3 prunci mari deja si o iubesc mai mult ca la inceput.
Povestea asta cu prietenia e apa de ploaie. Ce rost are sa cari in suflet rani pe toata viata ca ai fost cu ala, ca cu alalalt? Iar baietii nu vor doar sa fie cu tine, vor sa fie 'in' tine. Te santajeaza iti spun ca daca nu ii lasi sa faca sex cu tine, nu ii iubesti, bla bla.
Are rost? doar pentru ca toti isi nenorocesc viitorul sa o faci si tu?
Increde-te in Dumnezeu. Roaga-te deja pentru viitorul tau sot. Eu m-am rugat pentru viitoarea mea sotie de cand eram in liceu si nu am cunoscut-o decat la 23 de ani. Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile. Du-te la un duhovinc adevarat nu la unul comercial sa se roage pentru tine. Fa-ti prietene femei responsabile casatorite, care isi respecta sotii si isi iubesc copiii. Femei de la care ai ce sa inveti, nu doar barfe de telenovele.
Roaga-te ca viitorul sot sa fie un barbat responsabil, virgin, care sa stie sa faca bani, sa fie de caracter, de incredere, tata bun. Merita sa astepti si sa te bazezi pe Dumnezeu!
Normal dragostea nu are varsta cum se spune si poti sa fi cat de copt la minte cand e sa se intample poti face orice ca se intampla
Pai relatie iubit iubita poate incepe de la 14 ani atunci stiiu ca e potrivit.Asa spun eu. Pentru ca si eu tot de la 14 ani am avut.