Eu,sincera sa fiu mama ma lasa la 18, dar sunt sigura ca e normal la 11-12 ani, dar nu sarut frantuzesc.Nu am avut primul sarut, dar sunt sigura ca e minunat.
La mine primul a fost la 13 si ceva, dar involuntar, nici nu stiam cum se face, dar dat fiind ca ieseam cu un baiat pe 16 jumate, el m-a sarutat dupa cateva intilniri..Cu timpul m-am invatat pentru ca mi-am pastrat relatia cu el mult timp. Dar cred ca e noral la 13 juma-14...Copilaria se maturizeaza repede astazi
Pe la vreo 12-13 ani am avut parte de primul sarut si acum am 21! Nu conteaza varsta, ci conteaza momentul! Se zice ca primul sarut nu il uiti, si nici primul contact sexual, si iti zic eu ca nu il uiti! Dar nu o sa conteze in viitorul tau, cine a fost partenerul in acel sarut! Asa ca, lejer! Cand iti vine, atunci e varsta!
Atunci cand simti si iti place mult de baiatul respectiv.sarutul nu e doar un schimb de saliva. e modul prin care 2 pers care se plac isi exprima sentimentele.il simti mai aproape te lasi dusa de val. faci ce simti.ca asa daca te saruti cu un baiat pentru care nu simti nimic o sa ti se para scarbos.si nu o sa iti amintesti cu drag de el.
Serios sa-ti spun...la 8ani am avut primul sarut si dupa asta! ah)) murem de rusinee in fata la baiatul acela!
Deea_Andreea_1989_vPly întreabă:
Ingerash Tsacanit întreabă: