| ingerasha ^^___^^ a întrebat:

La ce varsta credeti ca e potrivit sa ai primul sarut? Voi la cati ani ati avut primul saut? big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

44 răspunsuri:
| anamariaiuliana a răspuns:

Pai eu cred ca o sa-l am in cateva zile am 12 ani si sunt emotionata mi se pare normal de la 12 ani dar sa nu treci la altele:-))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani printra 7... dar acum la 13 ani trebuie sa faci sex, la sarut t mai gandesty uh?laughing)la 13 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...eu.la 12 ani.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi eu nu cred, ca e necesar sa ai o varsta exacta cand te simti gata, treci la treaba nu ezita. Eu l-am avut la 11 ani.BAFTA!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu e varsta la care sa il ai (eu l-am avut la 13 acum cateva zile )

| DamnedDark a răspuns:

Depinde de persoana nu de varsta

| Timpi a răspuns:

Eu primul sarut l-am primit la 30 de minute dupa nastere cind m-a sarutat mama big grin

| anthony_2971 a răspuns:

Eu la 3 zile dupa ziua mea de 10 ani adica puteam si la noua

| Vika2425 a răspuns:

Serios sa-ti spun...la 8ani am avut primul sarut happy si dupa asta! ah)) murem de rusinee in fata la baiatul acela!

| DiaVp a răspuns:

Eu,sincera sa fiu mama ma lasa la 18, dar sunt sigura ca e normal la 11-12 ani, dar nu sarut frantuzesc.Nu am avut primul sarut, dar sunt sigura ca e minunat.

| AnnaFills a răspuns:

La mine primul a fost la 13 si ceva, dar involuntar, nici nu stiam cum se face, dar dat fiind ca ieseam cu un baiat pe 16 jumate, el m-a sarutat dupa cateva intilniri..Cu timpul m-am invatat big grin pentru ca mi-am pastrat relatia cu el mult timp. Dar cred ca e noral la 13 juma-14...Copilaria se maturizeaza repede astaziwinking

| Mihnea2007 a răspuns (pentru Sara2):

Din experiență propie. Sunt în clasa a cincea și în tabăra de vară trecută și-au tras-o uni toată noaptea de n-a putut nimeni să doarmă la ce se auzea de pe acolo