Numai dupa bacalaureatul luat, si numai daca tot ce a fost pana atunci te asigura ca merita sa-i oferi "trofeul", si, daca te paraseste cumva apoi, nu iti va parea foarte rau!
Maaare atentie la igiena, ambient, preludiu si Obligatoriu!, cu prezervativ!
N-ar strica deloc (mai ales pentru tine!) sa afli, inveti si practici pana atunci Petting-ul! iti va folosi foarte mult Atunci!
Varsta ideala ar fi dupa 18 ani incolo, dar poate fi si mai tarziu.Trebuie doar sa fii constienta ca acest pas este extrem de important pentru tine si trebuie sa fii pregatita si psihologic pentru asta, nu doar fizic. Foarte important este sa gasesti o persoana care sa te iubeasca cu adevarat si care sa nu te doreasca doar pentru sex. Atentie mare la acest pas.
După 18 din punct de vedere fizic pentru că atunci eşti suficient de dezvoltată. Din punct de vedere psihic când găseşti pe cineva care merită şi cu care vrei să faci pasul acesta, dar tot după 18 ani.
Nu e o varsta exacta! Dupa casatorie iar daca nu va puteti "abtine", dupa 18 ani!
Dupa varsta de 17-18 ani, oricand dupa ce gasesti persoana potrivita si in preajma careia te simti fericita, implinita.
Pai...cred ca varsta de18ani este cea mai potrivita. Dar nu inseamna ca daca ai facut 18 trebuie neaparat sa-ti incepi viata sexuala...
Cred ca as parea demodata, dar prefer dupa casatorie, depinde cand voi mai creste ce as vrea, e posibil sa-mi schimb gandul. Dar tu crezi ca sexul conteaza asa mult? Dragostea nu inseamna neaparat sex, iar daca ai iubi, consider ca ai astepta frumoasa nunta cu acel farmec al primei mangaieri.
De la 17 ani jumate in sus, deoarece atunci deja nu te mai dezvolti, iar riscul cancerului de col uterin este mai mic
by daii
Sincera sa fiu cu tine, de la 18 ani e cel mai bine, sti cum se zice esti pe picioarele tale, dar chiar daca nu se intampla acel lucru la 18 stai linistita, poti si la 20-21, nici o graba, si prima persoana cred eu, ca trebuie sa ai o relatie speciala, nu sa faci doar asa din distractie, trebuie sa va cunoasteti mai intai, si apoi sa decideti care-i cel mai bun moment.
Dupa 18 ani cred ca esti suficient de matur(a)incat sa stii daca e bine sau nu.acum depinde si de fiecare persoana in parte.
Buna! Nu cred ca este o varsta anume la care sa iti incepi viata sexuala! Viata sexuala ti-o incepi cand te simti pregatita! Dar mai sunt si exceptii atunci cand fetele sunt obligate de prieten si fiindca ele ti foarte mult a el o fac fara sa fie pregatite, violuri, etc! Daca tu esti cea care vrea sa isi inceapa viata sexuala te sfatuiesc sa o faci cand te simt pregatita! Nu este un moment anume! Succes! BYE BYE
Conteaza si varsta baiatului... Daca el esti major iar tu minora, atunci ar trebui sa astepti sa implinesti 18 ani. Dar daca esti asa de nerabdatoare, indicat ar fi peste 16 ani Si nu uita sa te protejezi! :*
In momentul in care ai gasit persoana potrivita, poti sa iti incepi viata sexuala
Eu nu consider ca trebui sa avem o varsta anume cand sa ne incepem viata sexoala dar trebui sa fie undeva peste 15.Viata sexoala ti-o incepi atunci cand esti sigur pe tine si esti capabil sa realizezi ceea ce faci si care pot fi consecintele.
Poate ca in jur de 18, depinde si de persoana de langa tine. poti gasi persoana nepotrivita si la 20, nu e o problema asta! cel mai important eu cred ca e sa fi avut in urma o relatie cu acea persoana de cel putin 1, 5 - 2 ani pentru a fi sigura de ceea ce faci si sa cunosti cat de cat persoana de langa tine. Cred ca ai nevoie de un "feeling" special pentru a face pasul asta. si chiar nu e demodat sa fii virgin(a)!
Eh, na. Fete iti trebuie tie?
Incepe atunci cand crezi ca baiatul respectiv iti este de incredere si sti ca nu te foloseste, dar mai ales asigura-te ca iubirea pentru voi e reciproca; x. Indicat este peste 16 ani si protejat:d, daca vrei o varsta anume.
Nu este un moment precis in viata oricarei femei. Fiecare face ceea ce simte cu persoana pe care si-o doreste aproape. Cu toate ca unele dintre noi isi incep viata sexuala din pura curiozitate la o varsta frageda, mai exista printre noi si fete care asteapta maritisul pentru a face pasul cel mare.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa incepi viata sexuala atunci cand chiar simti ca vrei si tu asta...in orice caz sa ai macar peste 15 ani ma rog parerea mea
Pai daca vrei sa-ti raspunda fetele sa faci sex tot cu fetele cand vrei tu la ce varsta vrei tu
anonim_4396 întreabă:
yonuplec întreabă:
nimeni_3927 întreabă: