In cartea mea de biologie imi spune ca fetele pot face sex la 17-18 ani si baieti la 14-17 ani fetele sunt mai delicate decat baietii si daca faci sex cu una de14-15 ani, ai grija poate sa ramana insarcinata oricand chiar si cu prezervativ in cazurile nefericite iti urez succes cu tot ce faci...si mai ai grija intr-o privinta daca faci sex cu un baiat si apoi cu o fata, posibil sa ii transmiti fetei boli sexuale...sau daca continui sa fii gay unul din voi doi o sa se inbolnavesca cu virusi sexuali care nai sa mai scapi de ei baiete! mori te duci cam asa se intampla in general cu SIDA sa stii ca am dreptate crede-ma!
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Atunci cand te mananca tare! Dar la tine e mai diferit, te mananca in doua locuri. Cheama-l pe profesorul tau de matematica, cheama-l si pe baiatul de 21 de ani si, faceti trenuletul! Tu la mijloc.
Ai dreptate cu numele...chiar nu esti interesant... Ce pacat ca lumea nu mai intelege nimic
Heii! pai la baietii normal este cam 15-16 ani iar la fete 16-17 sau chiar 18... fundita?:*
Sa mai vad raspunsuri...
Ok:*!
Eu cred ca cel mai indicat ar fi ca:baieti la 16, 17... iar fetele 17, 18...
fundita?
La baieti nu este o problema. Unii au inceput pe la 15, normal la fete este mai bine de la 18, deoarece daca incep mai devreme organismul lor nu mai evolueaza supa un anumit curs. Prima data cand faci dragoste trebuie sa fi foarte atent cu fata, deoarece daca nu va merge bine, psihicul ei va avea de suferit oarecum. Sper ca am ajutat
Dar cu masturbatul cum ramane? Cum si cat pe zi?
Deloc.
Adica zici ca ar trebui sa mor virgin?
Iar tu .
De ce nu il intrebi pe prof ?
Cel de mate? De ce?
De curiozitate .
Aa scuze nu vazusem in ziua aceea ca ai raspuns iar . Pai masturbarea e ceva normal, nu e nimic neobisnuit, te obisnuiesti cu corpul tau si incerci ceva nou, deci nu e nimica rau in a te masturba, doar cu o singura conditie, sa nu o faci foarte des, adica sa devina o obsesie
Eu personal as spune 19 20 de ani ca eti matur si gandesti mai limpede din punc de vedere sexlal
Deci...dupa majorat?
Eu asa as spune asa din punc de vedere mental. daca vrei sa stii din punc de vedere fizic se schimba putin situatia
Mental-peste 18(ca sa nu ramana traume sau asa ceva?)
Fizic-?(cand?)
De la 14 -17 ani baieti
fete de la 18 - 19
Ca de-la ani astea o mananca foarte tare pe feta pentru ca asa este corpul ei dar si la baieti e mai repede. FUNDA?
Fiecare isi incepe viata sexuala cand simte. Cand simte ca persoana cu care este impreuna, este cea potrivita
Din cat m-am informat eu....Masturbatul la fete e benefic si la baieti e " toxic" cica. Nu cred ca e adevarat. Masturbarean e benefica din punct de vedere medical si poti face minim o data la 1 saptamana. numai sa nu-ti faci o obsesie din asta...ca vei regreta mai tarziu
Gabbby întreabă:
alexandru_4652 întreabă:
cxxyy întreabă: