Nu exista o varsta anume!
Normal ar fi s-o faci atunci cand intalnesti persoan potrivita, care merita sa faci pentru ea acest lucru! banuiesc varsta ta si te sfatuiesc sa mai astepti!
Pe la 8-9. cel putin asa e in zilele noastre. tu, ca sa fii diferita, s-o faci cand simti. da, exista un sentiment ciudat, si atunci stii ca acela e baiatul potrivit, si vrei cu el. of of..copii din ziua de azi. pune mana pe carte, ea o sa-ti aduca mancare in viata, nu sexu...sau mai stii?
Nu e o varsta anume.
Cand te simti pregatit
Cand gasesti persoana potrivita, daca va iubiti si aveti incredere unul in celalalt.
Cand vrei.
De obicei dupa 15-16 ani
Idealul nu exista, omul de geniu cauta mereu acest ideal dar nu il gaseste pentru ca nu exista.
Nu conteaza varsta daca ai un iubit care te iubeste si o reltie stabila! Eu am inceput la 16 ani! Funda :*
Daca ai stii de cate ori am vazut intrebarea asta! Daca ai pus intrebarea e clar ca tu consider ca esti prea mica si ai nelamuriri in legatura cu tine, daca esti pregatita! ...Noi degeaba stam sa-ti spunem diferite varste, ca oricum nu o sa tii cont de ele! Fa ce simti!
Daca iubesti si ai o relatie serioasa si crezi ca merita...e ok in jur de 17-18. Dar nu este un tipar. Daca nu ai o relatia la 18 ani, nu trebuie sa-ti cauti repede un baiat doar s-o faci, pentru ca trebuie. Atunci cand simti.
Nu conteaza varsta conteaza sa fi pregatita si sa fi sigura ca o data facut acest pas nu mai poti reface greseala oricum tine minte pana in varsta de 16 ani este ilegal intretinerea relatilor sexuale.
Cind esti pregatita moral si fizic, iar relatia in care te afli este verificata in timp, gandita si bine- calculata. Te-as sfatui sa ramai la moda veche.Doar astfel te asiguri ca nu pierzi nimic, in tot cazul te alegi cu respectul de sine pe tot parcursul vietii. Deseori consecintele sunt neplacute si las urme care nu se sterg niciodata. Asculta de mama, ea stie mai bine.
Frumos raspuns Se vede ca mai gandesc si unii pe aici
Alta care spune ca suntem inferiare barbatilor si barbati care fac sex fara sa fie casatoriti nu ajung in iad?
Si barbatii ajung in iad pisi