| Ofatamisterioasa13 a întrebat:

La ce varsta e normal si obisnuit sa-ti incepi viata sexuala? eu am 17 ani si inca sunt virigina ultimul prieten a dat de banuit ca ne-am despartit si din cauza ca nu i-am oferit... dragostestraight face sau sex

Răspuns Câştigător
| ana_2556 a răspuns:

Din punct de vedere fizic este bine sa astepti sa treci de varsta de 17 ani si jumatate, chiar 18 ani daca se poate. Inainte de varsta asta iti cresc foarte mult sansele de cancer de col uterin. Daca s-a despartit pentru ca nu te-ai culcat cu el Da-l naibii! Nu te merita, asta e clar. O persoana care te merita e aceea care cand ii spui ca nu esti pregatita si ca vrei sa mai astepti raspunsul este ceva de genul : Sigur ca da iubita mea, o sa astept cat e nevoie. Stai linistita happy Te iubesc! " Cand gasesti acea persoana, o sa-ti ofere si o siguranta emotionala de care e nevoie pentru a-ti incepe viata sexuala. Cand o sa fii tu complet sigura ca esti pregatita, ca stii la ce riscuri te expui si ca el nu va profita de tine, si va stii sa te respecte si sa aiba grija de tine, abia atunci poti sa te gandesti la a face pasul asta. Pana atunci. asteapta. Btw, cand vei face pasul asta, sa aveti grija tu si iubitul tau sa va protejati. Take carewinking

12 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Dragă fată misterioasă foare bine că ești virgină, și mai bine ar fi dacă ai rămîne așa pînă cînd te vei mărita, deoarece doar atunci ar fi de dorit să începi să faci sex.

| Kylexy a răspuns:

18 ani sau cand te simti tu pregatita.

| NoChanceForUs a răspuns:

Încă o tipă care se așteaptă să cânte îngerii la primul act sexual. rolling eyes

| deea89 a răspuns:

In ziua de azi se pare ca nu mai exista o varsta anume.Dar daca ai 17 ani si esti virgina, bv tie :* conteaza sa fii pregatita pentru a`ti incepe viata sexuala.sa iubesti pers cu care vrei sa incepi si sa te iubeasca!

| NimeniDeNicaierii a răspuns:

E normal sa incepi viata sexuala cand esti sigura ca esti pregatita, pentru ca vrei nu vrei o sa iti ramana tiparita in memorie prima partida de sex si persoana cu, care ai facut-o si cine te iubeste te intelege si asteapta, niciodata nu e prea devreme sau prea tarziu sa iti incepi viata sexuala

| ania a răspuns:

Cel mai bine e sa astepti pana gasesti pe cineva care vrea nu doar placere ci isi asuma si responsabilitatea de a fi cu tine la bine si la rau, care are curajul sa spuna lumii intregi, chiar si celor de la starea civila( ce de altceva nici aia nu sunt curiosi) ca te ca te iubeste numai pe tine.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| paulsar28 a răspuns:

Aceasta se numeste OBSEDAT o faci doar daca vrei u nuca vrea un animal in calduri...

| Dani04 a răspuns:

Normal e sa-ti incepi viata sexuala atunci cand vrei tu si crezi ca esti pregatita sa faci pasul asta,pentru ca nu e chiar floare la ureche sa faci sex, implica anumite riscuri. Daca el s-a despartit de tine din cauza ca nu i-ai oferit sex, uita de el.Nu merita sa te mai gandesti la el, daca el a fost in stare sa se desparta de tine, avand un motiv ca asta.Viata sexuala ti-o incepi cand vrei tu, nu fortata de cineva sau de ceva. Sper sa ai grija de tine.Happy life!

| Smoky89 a răspuns:

Consider ca nu exista o varsta normala obisnuita. Depunde doar de tine daca te simti pregatita sau nu. Consider ca peste 16 este ok daca simti asa. Dar nu e prea tarziu nici dupa 18.

| nyachi a răspuns:

Viata sexuela e bine sa o incepi cand crezi ca ai gasit baiatul pe care crezi ca il iubesti si care crezi ca te iubeste cu adevarat, nu cu oricare, daca de ultimu te ai despartit din cauza asta iti zic ca el vroia numai sex si nu te iubea, mai bine asteapta si cautal pe cel care te iubeste si atunci e bine sa incepi viata sexualawinking

| ironic a răspuns:

Nu cred ca este o varsta anume pentru asta.(bine nici 12-13 ani), 17 ani e o varsta acceptabila, parerea mea... si iar din nou parerea mea, e ca pentru pasul asta trebuie sa fi tu sigura de tine, ca iti doresti asta, ca iubesti persoana si ca ai incredere in ea, simti pur si simplu cand esti pregatita.

Întrebări similare