anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta este cel mai potrivit sa iti incepi viata sexuala? Este prea devreme la 13 ani?

21 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Normal ca este devreme! Nu esti pregatita nici fizic, nici psihic.
Poate aparea si cancerul de col uterin!
Si la fiecare varsta iubesti altfel...mai asteapta 4-5 ani...nu vei regreta.

| madalicious a răspuns:

La 13 ani este muuuuult prea devreme! Asteapta cativa anisor eventual 4-5 ani, ca nu patesti nimic! Si in plus, acum la 13 ani ce stii? Ai fost 2 ani la scoala gimnaziala si este desteapta? Nu scumpo! Trebuie sa inveti inainte, sa ti-o iei in cap, ca parca deja o dsa auzim, pe-aici o intrebare de la tine " Am 13 ani, pot sa ma las de scoala?" Pentru ca asta face sexul, te face sa crezi ca esti destul de destept, si nu-ti mai trebuie scoala, si ca poti s-o lasi naibii. Verisoara mea asa a facut, deci, nu-i urma exemplul! Mai bine invata, si la scoala si din experienta vietii, si totul va fi in favoarea ta, nu impotriva, gandeste-te daca acum, faci asta, cand o sa gasesti baiatul potrivit, ce vei face? Iti va parea rau, ca nu ai asteptat pana sa il cunosti, si sa o faci cu el. In plus daca inveti, iti faci o cariera, o meserie, si mai tarziu vei avea banul tau in buzunar, nu vei mai depinde de altcineva!

Risc sa iau un stupid, dar... Sexul este ceva ce poate astepta! Iar tu esti inca mica, si nematurizata psihic!

Bafta si ai grija ce faci!

| Dan a răspuns:

Cam devreme, pe la 19 ani este mai bine pentru tine, atunci vei intelege mai bine cum este cu dragostea. Noroc in dragoste!

| Miha a răspuns:

Da este prea devreme! De ce? Pentru ca organismul tau nu poate suporta toate presiunile actului sexual, dar nici pshic nu esti pregatita, poti ramane gravida, iar reputatia ta se va face de ras...de exemplu tu ce zici despre acele fete care siau inceput viata sexuala la 13 ani? Ca au fost destepte? Cred ca in gandul tau te gandesti ca sunt...(nu pot p sitebig grin)
Deci in concluzie vezi-ti de carte, traiesteti copilaria cat o mai ai, si nu te mai gandi la prostitongue Vei avea timp toata viata sa faci sex... o sa te saturi de el pana la urmawinking

| Contrast a răspuns:

Momentul in care iti incepi viata sexuala cred ca ar trebui sa fie acela in care simti ca esti pregatit/a... iar la 13 ani, cu tot respectul dar cred ca esti mai mult condusa de curiozitate, hormoni si "instinctul de turma" toti o fac, o faci si tu sa nu ramai in urma. Parerea mea e ca totul depinde de tine... dar ai putea sa mai astepti, 13 ani mi se pare o varsta prea timpurie!

| Ángel_8890 a răspuns:

Evident ca da, deoarece nici macar nu ai reusit sa te dezvolti normal. Dar daca esti pregatita da, dar sa te mai si gindesti si la consecinte.Deoarece este usor sa o faci dar mai apoi este greu sa iesi din situatie.Parerea mea este ca ar fi normal sa o incepi dupa 17, dar in privinta ta mai cresti un pic, deoarece vei avea suficient timp si pentru asta. Tu mai bine ocupate cu alte lucruri dar nu la acestea sa te gindesti.Totul depinde de tine si de decizia ta.Si eu mi-am expus opinia fata de intrebarea ta la care tu doreai un raspus.

| LCD a răspuns:

Clar !

| lavynika a răspuns:

Potrivit este atunci cand esti pregatita fizic si mental, iar lucrurile astea se intampla de regula dupa varsta de 17 ani.Nu este o regula in inceperea vietii sexuale dar trebuie in primul rand sa fi convisa ca persoana cu care faci acle pas te merita, trebuie sa fi convinsa ca te iubeste enorm si ca este baiatul potrivit.Sincer la 13 ani este cam devreme.

| ina88 a răspuns:

Nu e sanatos sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani. Nu te mai dezvolti cum trebuie. Ai sa regreti mai tarziu.

| Tiby_4612 a răspuns:

Pentru un baiat e bine oricand, de exemplu eu am inceput de la 6 ani

| gabriela a răspuns:

Cu siguranta este prea devreme! Ai rabdare pana pe la 17, nu pierzi nimic.

| cucu :> a răspuns:

Sincer raspunsul meu este cam devreme la 13 ani. corpul tau poate ca p afara e dezvoltat dar mentalitatea tot d copil o ai si dupa poate o sa regret si o sa fie km tz pentru ca virginitatea nu se recupereaza din pacate.
Sper sa faci o alegere corecta

| Sallatiny a răspuns:

Pai gandeste-te ca dupa ce iti faci placerile o sa poti ajunge sa duci o sarcina...Si eu am 13 ani si crede-ma ca, corpul nostru nu este pregatit. Ai rabdare pana pe la 17-18 ani.winking Fundita?batting eyelashes

| Blondyx a răspuns:

Mey.Nikiodata nu e prea devreme...adica daca tu te simti pregatita. GO ONthinking Ideea e sa te protejezilaughing

| myke a răspuns:

Auzi de mananca? NU mai ai rabdare macar 3 ani daca nu poti pana la 18 ce dracu frate ve vine asa pe chelie

| BRoxana a răspuns:

Nu e ideea ca e mai devreme sau mai tarziu 13 ani, ideea e in felul urmator o faci acum la 13 ani cu un baiat cu care 100% nu vei sta mai mult de 1 an si in felul asta iti distrugi viata pentru ca o vei face cu urmatorul si urmatorul si iarasi urmatorul si vei ajunge cu un beibii in bratehee hee cunosc un caz de genu si crede-ma la 15 ani sa ai un copil cand pnm numai distractie, fa-o cand simti dar gandeste-te cu cine si daca acel tip chiar merita, asta e cel mai important in inceperea vietii sexuale!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai potrivit sa-ti incepi viata sexuala e atunci cand te crezi tu pregatita pustoaico... La 13 ani tu abia ai aflat de inseamna lumea, daca vei incepe de acum o ai unele regrete mai tarziu. Asteapta si tu pana pe la 16-17 ani si nu baga in seama ce zic prietenele tale si nici nu cadea victima represaliilor pustanilor, pentru ca esti mult prea mica si mai ai atatea de experimentat pana sa te apuci de sportul asta... Oricum decizia iti apartine dar cel mai bine e sa te informezi cu atentie in tot ce implica sexul(nu doar partea placuta) si sa porti o discutie si cu mama ta despre asta. Take care.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ce marfa arati...cred ca e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca da domnu si la 11 e binelaughing)

| bittersweet_1621 a răspuns:

Este mult prea devreme, asteapta pana la 17-18 big grin

| Iza2010 a răspuns:

Daaa... este devreme. Ar fi bine pe la 18-19ani.

Întrebări similare