| Dragosh_9340 a întrebat:

La ce varsta este indicat sa ai prieten/prietena?
Eu sunt baiat, am 15 ani si nu am avut pe nimeni pana acum, este ceva rusinos? Pentru ca mereu cand vad cate un cuplu ma simt trist.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai nevoie de afectiune,de multa afectiune.
Vrei si tu sa fii ca cei pe care ii vezi,trecand perechi pe langa tine...
Nu te necaji,ai rabdare si priveste fetele din jur,colege,prietene,vecine,intre ele se va gasi si o fata draguta,care sa accepte sa iti devina prietena.
O sa te vezi si pe tine plimbandu-te cu o fata de mana,in timp ce un alt baiat,va va urmari trist cu privirea,intrebandu-se cand va avea si el o prietena...
Ai rabdare,viata e un perpetuum mobile,ceea ce face un altul azi,vei face tu maine si ceea ce vei face tu maine, isi va dori altcineva, poimaine!
Zambeste si incurajeaza-te!

8 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Nu este rusinos ca la 15 ani sa nu ai prietena si nu trebuie sa fi trist
iti poti face si tu una...tot ce trebuie sa faci e sa vb cu fetele, sa alegi o fata care iti place si e disponibila si sa-i ceri prietenia
desigur si fata pe care o aegi trebuie sa te placa pe tine, chiar daca nu reusesti de prima data, nu trebuie sa iti pierzi increderea ci dimpotriva trebuie sa continui...bafta multawinking

| virusake a răspuns:

Nu este o varsta indicata. E chiar rau sa te gandesti ca ai 15 ani, dar nu ai prietena. Cand o sa fie, o sa fie...

Decat relatie de dragu de a avea, mai bine lipsa. In primul rand trebuie sa iti faca tie placere sa o arzi cu respectiva. big grin

| oanaoana23 a răspuns:

Nu iti fa griji in privinta asta. exista cineva pentru fiecare din noi. doar ca trebuie sa astepti momentul potrivit. poate intr-o zi iti va placea o fata si ai sa fii si tu la randul tau cu cineva. dragostea nu are varsta si rusinat nu ai de ce sa te simti. multa bafta

| morningstar a răspuns:

Te inteleg ca esti trist, oricine isi doreste sa iubeasca si sa fie iubit. Dar cel mai important nu este sa arati celorlalti ca nu esti singur, ci este important sa fii cu persoana pe care cu adevarat o iubesti, chiar daca necesita asteptare. Se merita!

| AndyAndrey35 a răspuns:

Eu am 16 ani, si nu am nici acum, implinesc 17 sad Nu prea ma place lumea deorece eu sunt putin mai sensibil si obisnuesc sa ajut si sa sustin perosna respectiva. Mai ales ca am nu am o infatisare prea atractiva.

| Dragosh_9340 explică:

Va multumesc tuturor, chiar ma va ajuta ce ti-am spus, toate raspunsurile sunt foarte bune.

| 5Dreams5Wish5Mh a răspuns:

Nu fi trist happy inca nu ai gasit jumatatea, nu e o varsta anume la care trebuie sa ai prietena.

| deea133a a răspuns:

Nu este rusinos...se mai intampla cauta o fata sa o placi punete si vorbeste cu ea si fa-ti o prietena nu este greu...si nu exista o varsta anume care indica cand sa ai o prietena asta vine de la sine