| Ţurcan_Alinna_1918 a întrebat:

La ce varsta este normal ca un copil sa afle despre sex ( relatii sexuale )?

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Consider ca din clasa a 6-a ar fi cazul sa se dea imformatii despre sexualitate si procreere.

| Cσcσ a răspuns:

Eu cred ca de pe la 12 ani. La scoala, colegii vorbesc intre ei mai multe chestii decat ar sti parintii deci...hee hee
Si trebuie sa stie, asa inteleg mai bine cu ce se mananca relatiile alea bazate pe sex si nu ar mai fi atatea fete de 15 ani gravide.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Din cate am auzit, parintii ar trebui sa aiba aceasta discutie cu parintii de la varsta de 10/12 ani (desi, 10 espe putin cam devreme)

| justadream94 a răspuns:

12-14 ani.dar de intretinut cel devreme la 18.

| Sweet155 a răspuns:

De la 12 ani.

| RoBByi96 a răspuns:

Cam de pe la 10-11 ani.

| 3xp3rtu a răspuns:

Cam din clasa a-6-a.adica depinde de copil.sunt copii care inep masturbarea si de pe clasa a-4-a

| Ţurcan_Alinna_1918 explică (pentru 3xp3rtu):

Ce este masturbarea?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Ţurcan_Alinna_1918):

Provocarea placerilor prin masarea, mangaierea sanilor, sfarcurilor sau a clitorisului si labiilor Adica buzele mari ale "pasaricii" tale. Daca nu este suficient de intensa excitarea obtinuta astfel te poti masturba bagandu-ti 1 sau 2 degete in vagin combinat cu masarea sanilor, sau a altor zone erogene.Se mai numeste autosatisfacere. De asemenea poti sa fii tu masturbata de o alta persona sau tu sa masturbezi pe altcineva folosind dentru masturbare mana ta sau limba si gura (sex oral).

| JaneBehemoth a răspuns:

Heei! Adevarul este ca totul tine si de cat de matur este copilul respectiv. Eu de exemplu am aflat la 7 ani si putin, chiar de la mama care este foarte deschisa cu mine si pe care o vad ca pe o prietena inainte de toate. Acum am 15 ani si faptul ca am aflat la 7 m-a ajutat deoarece nu am cazut niciodata in capcane si am stiut sa sfatuiesc si alte adolescente. Daca copilul are de exemplu 10 ani si inca nu ti se pare ca are o gandire destul de avansata incat sa afle detaliat, asteapta pana cand o sa fie pregatit desi cam de prin clasele primare, cei mici incep sa susoteasca despre asta laughing)) mai apoi, in gimnaziu incepand sa dezvolte subiectul din ce in ce mai mult.Mult succes :3